به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
دبیر اجرایی جشنواره ملی فناوری های توانبخشی: فناوری های توانبخشی با هزینه پایین و کیفیت بالا، به استقلال فرد معلول می انجامد
دبیر اجرایی اولین جشنواره ملی فناوری های توانبخشی گفت: تحقیقات نشان می دهد یک فرد معلول در خانواده هزینه سرسامآوری دارد که خانواده از عهده آن برنمی آید و فناوری های توانبخشی با هزینه پایین و کیفیت بالا، به استقلال فرد معلول می انجامد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی: ۱۵ تا ۱۶ درصد افراد جهان، درگیر معلولیت هستند
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در بیان اهمیت تجهیزات توانبخشی در زندگی جامعه هدف، گفت: ۱۵ تا ۱۶ درصد افراد جهان با معلولیت و ناتوانی مواجه هستند که خیلی از این افراد با بهره مندی از فناوری توانبخشی می توانند به راحتی و با استقلال، در جامعه زندگی کنند .
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:
250 اثر فناوری در هشت حوزه به دبیرخانه اولین جشنواره ملی فناوری های توانبخشی رسیده است
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اعلام کرد: 250 اثر فناورانه در 8 حوزه به دبیرخانه اولین جشنواره ملی فناوری های توانبخشی رسیده است که برای اولین جشنواره، آمار خوبی است.
سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در آستانه برگزاری جشنواره ملی فناوری های توانبخشی:
با برگزاری جشنواره ملی فناوری های توانبخشی، برنامه های آینده در این حوزه مشخص می شود
دکتر سیدعلی حسینی سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (پنجشنبه) در آستانه برگزاری جشنواره ملی فناوری های توانبخشی اعلام کرد: با برگزاری جشنواره ملی فناوری های توانبخشی، نسبت به وضعیت موجود کشور در این بخش آگاهی یافته و چگونگی سازماندهی فعالیت های آینده در این حوزه مشخص می شود.
برای اولین بار در کشور:
مرجعیت علمی توانبخشی کودکان در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، طراحی شد
مرجعیت علمی توانبخشی کودکان، برای اولین بار در کشور توسط محققان مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، طراحی شد.
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:
با ترجمان دانش، می توان شکاف عمیق بین تولیدات متخصصان دانشگاهی با نیازهای واقعی مردم را کاهش داد
دکتر فاطمه حسناتی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (دوشنبه) گفت: نتایج بسیاری از تولیدات علمی محققین به خوبی به حوزههای مرتبط منتقل نشده و شکاف عمیقی بین تولیدات متخصصان دانشگاهی با نیازهای واقعی مردم و همچنین برنامههای اجرایی سازمانهای مختلف وجود دارد که با ترجمان دانش می توان شکاف ها را کاهش داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
کنگره فناوری های توانبخشی همزمان با اولین جشنواره ملی فناوری های توانبخشی برگزار می شود
کنگره فناوری های توانبخشی، همزمان با اولین جشنواره ملی فناوری های توانبخشی، در تاریخ ۲۲ آذرماه جاری، در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار می شود.
به همت مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی :
سامانه ثبت اطلاعات مربوط به " کودکان اتیسم "، راه اندازی شد
به همت مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، سامانه ثبت اطلاعات مربوط به "کودکان اتیسم" راه اندازی شد و با انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز تا کنون بیش از 1000 داده ثبت شده است.
به همت محققان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:
محتوای استاندارد آموزش مجازی و مهارتی آزمون تشخیصی تکاملی بیلی، تولید شد
پروژه " تولید محتوای استاندارد به منظور آموزش (مجازی و مهارتی) آزمون تشخیصی تکاملی بیلی"، به همت مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اجرا شد.
بنا به خواست سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
شناسایی نیروهای جوان کارآمد و فعال، در دستورکار هیات رئیسه دانشگاه قرار گرفت
سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (سه شنبه) در اولین نشست هیات رئیسه دانشگاه که به ریاست وی برگزار شد، ضمن قدردانی از خدمات دکتر حمیدرضا خانکه در طول مدت مسئولیت دانشگاه، گفت: انصافا که دکتر خانکه طی این مدت با تمام وجود برای ارتقای دانشگاه تلاش کردند، که برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت داریم.