• 1401/09/20 - 09:21
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:

250 اثر فناوری در هشت حوزه به دبیرخانه اولین جشنواره ملی فناوری های توانبخشی رسیده است

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اعلام کرد: 250 اثر فناورانه در 8 حوزه به دبیرخانه اولین جشنواره ملی فناوری های توانبخشی رسیده است که برای اولین جشنواره، آمار خوبی است.


    اولین جشنواره ملی فناوری‌های توانبخشی در تاریخ ۲۲ آذر ماه سال جاری همزمان با هفته پژوهش، توسط دانشگاه توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار می شود.


   دکتر مسعود فلاحی خشکناب در خصوص اولین جشنواره ملی فناوری‌های توانبخشی به خبرنگار وبدای دانشگاه، گفت: آثار ارسالی در اولین جشنواره ملی فناوری های توانبخشی در محورهای هشتگانه جشنواره مشتمل بر « ایده، اختراع، استارتاپ، محصول تجاری شده، محصول تجاری نشده، طرح یا پایان نامه محصول محور اتمام یافته، طرح یا پایان نامه محصول محور مصوب اتمام نیافته و ابتکارات دانش آموزی »، طبقه بندی و داوری شده و در هر یک از محورهای مورد اشاره به نفرات اول تا سوم هدایای نفیس مادی اعطا خواهد شد.


    وی افزود: اولین جشنواره فناوری‌های توانبخشی با نگاه به فناوری های حوزه توانبخشی و نهادینه نمودن آن در مجموعه فناوری های حوزه سلامت می باشد و با توجه به اینکه اینگونه فناوری ها موضوعی، ضروری است و علاوه بر بیمارستان، در همه جا اعم از محیط منزل، محیط کار، محیط جامعه استفاده می شود و طیف وسیعی از توانخواهان را دربر می گیرد، لذا محور این جشنواره را فناوری های توانبخشی از بیمارستان تا منزل نامگذاری کردیم.


    دکتر فلاحی گفت: با توجه به اهمیت فناوری های توانبخشی و نیاز روبه رشد جامعه توانخواه به محصولات این بخش، درصددیم که این رویداد هر ساله تداوم یابد، زیرا این فناوری ها می تواند به تمامی آحاد جامعه اعم از کودکان، سالمندان، افراد دارای معلولیت، کسانی که محدودیت در حرکت و ... دارند، کمک نماید.


    معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: « کاربرد هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، واقعیت های مجازی و افزوده، اپلیکیشن و نرم افزارهای همراه در توانبخشی » ، « فناوری های نوین در حوزه تجهیزات توانبخشی  و کاربرد فناوری های نوین توانبخشی در سالمندان، کودکان، افراد دارای معلولیت و افراد با نیازهای ویژه »، از موضوعات مطرح در این جشنواره می باشند.


    دکتر فلاحی، علاوه بر هدایای یادشده، استقرار رایگان در مرکز رشد دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، مساعدت در ثبت پتنت، همکاری در جذب سرمایه گذار و معرفی به مراجع ذیصلاح، را از دیگر تسهیلاتی ذکر کرد که به نفرات برگزیده اعطاء خواهد شد.


    وی تصریح کرد: تعداد 250 اثر در 8 حوزه واصل شده است و با توجه به اینکه اولین بار است که شاهد برگزاری جشنواره هستیم، آمار بسیار خوبی تلقی می شود و از سویی دیگر با توجه به شرکت گسترده فناوران و سازمانهای حامی در این جشنواره، امیدواریم بتوانیم نقش خوبی را در معرفی حوزه فناوری های توانبخشی ایفا کنیم.


    دکتر فلاحی در پایان این گفت وگو، افزود: معرفی فناوری های توانبخشی از طریق برگزاری نمایشگاه هایی برای فناوران و نیز حمایت از فعالان این حوزه از طریق رسانه ها، از دیگر برنامه ها در جهت گسترش حوزه فناوری های توانبخشی و جلب مشارکت هر چه بیشتر متخصصان و فناوران در این حوزه می باشد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 24780
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: