لیست اخبار صفحه :88
کارگاه تدوين پايلوت برنامه کشوری « پیشگیری از سوانح، حوادث و مصدومیت کودکان و نوجوانان »، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

کارگاه تدوين پايلوت برنامه کشوری « پیشگیری از سوانح، حوادث و مصدومیت کودکان و نوجوانان »، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد

کارگاه آموزشی تدوين پايلوت برنامه کشوری « پیشگیری از سوانح، حوادث و مصدومیت کودکان و نوجوانان »، طی روزهای 17 و 18 ديماه، با حضور دکتر یمانی معاون دفتر سلامت جمعیت، حانواده و مدارس، و خانم دکتر اردلان رییس اداره سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس وزارت بهداشت و همکاران ايشان در ستاد، مديران گروه و کارشناسان بخش های مرتبط با موضوع از شش دانشگاه علوم پزشکی البرز، بوشهر، ساوه، زابل، زاهدان، قزوين و همچنین، کارشناسانی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، ايران و شهيد بهشتی، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.

اطلاعیه

اطلاعیه

در گذشت دکتر " محمود توکلی "

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، درگذشت دکتر" محمود توکلی " از همکاران این دانشگاه را تسلیت گفت
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، درگذشت دکتر" محمود توکلی " از همکاران این دانشگاه را تسلیت گفت

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز با انتشار پیام، درگذشت دکتر" محمود توکلی " از همکاران گروه آموزشی رفاه اجتماعی و مرکز تحقیقات سوء مصرف و وابستگی به مواد را تسلیت گفت.

 کارگاه برنامه کشوری « پیشگیری از سوانح، حوادث و مصدومیت کودکان و نوجوانان » در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

کارگاه برنامه کشوری « پیشگیری از سوانح، حوادث و مصدومیت کودکان و نوجوانان » در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد

کارگاه اجرای آزمایشی برنامه کشوری « پیشگیری از سوانح، حوادث و مصدومیت کودکان و نوجوانان » از روز گذشته (سه شنبه) به مدت دو روز، با حضور دکتر یمانی معاون دفتر سلامت جمعیت و دکتر اردلان رئیس اداره نوجوانان وزارت بهداشت و کارشناسان بخش های مرتبط با موضوع از شش دانشگاه علوم پزشکی کشور، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.

 برگزاری رویداد ملی "ایده بازار خوراک و نوشیدنی" / آخرین مهلت برای ارسال طرح‌ها و ایده‌ها تا هشتم دی‌ماه جاری
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

برگزاری رویداد ملی "ایده بازار خوراک و نوشیدنی" / آخرین مهلت برای ارسال طرح‌ها و ایده‌ها تا هشتم دی‌ماه جاری

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای اجرایی سازی اولویت‌های حوزه سلامت در حوزه خوراک و نوشیدنی؛ از برگزاری سومین رویداد ملی " ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی" با شعار " فناوری سلامت، اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه سلامت ملی" در بهمن ماه سال جاری خبر داد.

 حجت الاسلام والمسلمین افشاری: بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری، مسیر دستیابی به توسعه و پیشرفت جامعه را نشان داده است
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

حجت الاسلام والمسلمین افشاری: بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری، مسیر دستیابی به توسعه و پیشرفت جامعه را نشان داده است

حجت الاسلام والمسلمین "علی افشاری " مسئول نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مراسم گرامی داشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران این دانشگاه که با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری، مسیر دستیابی به توسعه و پیشرفت جامعه را نشان داده است.

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی: با تعیین اولویت های پژوهشی، از پراکنده کاری پرهیز شود
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی: با تعیین اولویت های پژوهشی، از پراکنده کاری پرهیز شود

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر این دانشگاه که با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت برگزار شد، طی سخنانی گفت: باید اولویت های پژوهشی هر بخش از دانشگاه مشخص شود و تیم های تحقیقاتی از پراکنده کاری پرهیز کنند.

برگزیدگان پژوهش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سالی که گذشت
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

برگزیدگان پژوهش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سالی که گذشت

برگزیدگان پژوهش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی یک سال اخیر، امروز (دوشنبه) در مراسمی با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اعطای لوح و اهدای هدیه مورد تقدیر قرار گرفتند.

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: