• 1400/08/22 - 09:06
  • - تعداد بازدید: 161
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

کنگره « رصد اجتماعی پاندمی کرونا در کشور »، نیمه اول دی ماه برگزار می شود

با برگزاری نشستی با حضور رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و رصدخانه اجتماعی کووید 19، معاون توسعه مدیریت این دانشگاه، دکتر رضا نجفی پور معاون اجرایی معاونت تحقیقات وزارت بهداشت، اعضای دبیرخانه رصدخانه اجتماعی کووید 19و مدیر روابط عمومی دانشگاه، زمان برگزاری کنگره « رصد اجتماعی پاندمی کرونا در کشور »، روزهای 12 و 13 دی ماه تعیین شد.



   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و رصدخانه اجتماعی کووید 19 در این نشست که بمنظور هماهنگی و برنامه ریزی امور علمی و اجرایی کنگره « رصد اجتماعی پاندمی کرونا در کشور » تشکیل شد، دکتر رضا نجفی پور را به عنوان دبیر اجرایی و دکتر مهرداد فرخی را به سمت دبیر علمی این کنگره معرفی کرد.



   وی با توجه به محدودیت هایی که در اثر شیوع کرونا در کشور بوجود آمد، تاثیرات اجتماعی آن بر سالمندان، گروه های آسیب پذیر، کودکان، بیماران خاص، ... و تبعات آن بلحاظ بیکاری، نابرابری های اجتماعی و ... که بخشی از آنها از سوی رصدخانه اجتماعی کووید 19 مورد بررسی و پژوهش قرار گرفت، و همچنین، بررسی همه جانبه ابعاد اجتماعی کووید را توسط نخبگان و صاحبنظران حوزه سلامت اجتماعی حائز اهمیت دانست.


   بگفته دکتر خانکه، سه کمیته علمی، اجرایی و فرهنگی برای برگزاری این کنگره دو روزه، تشکیل می شود که کمیته فرهنگی نیز با مسئولیت دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و روابط عمومی دانشگاه، بحث اطلاع رسانی، فضاسازی و فرهنگ سازی هماهنگ با سیاست های کنترل و مدیریت کووید 19 در جامعه را پیگیری خواهد کرد.


   رئیس رصدخانه اجتماعی کووید 19، همچنین گفت که با برگزاری این کنگره، علاوه بر ارائه آخرین اطلاعات پیرامون موضوع های مختلف اجتماعی مربوط به کووید 19، دبیرخانه دائمی کنگره نیز در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی فعال خواهد شد تا در صورت امکان، این کنگره سالانه با موضوع های مختلف مربوط به سلامت اجتماعی، گسترش و برگزار شود.


   وی افزود: کمیته علمی کنگره علاوه بر انتشار محصول علمی پنل ها، خلاصه های سیاستی در هر بخش را تهیه می کند، تا برای نهادها و سازمان های ذیربط مانند مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، وزارت بهداشت، شهرداری تهران و معاونت اجتماعی وزارت کشور ارسال شود.


   سپس، با تبادل نظر مسئولان و اعضای دبیرخانه رصدخانه اجتماعی کووید 19، از میان نخبگان و متخصصان همکار رصدخانه در دانشگاه های سراسر کشور، نهادها و سازمان های علمی و تحقیقاتی، اعضای کمیته علمی مشخص شدند.


   از میان 9 پنل تخصصی پیشنهادی برای این کنگره نیز شش پنل « سلامت روانی – اجتماعی، تاثیر پاندمی کووید 19 بر گروه های آسیب پذیر (سالمندان، کودکان، معلولان و ...)، ارزیابی سیاست های دولت در پاندمی کووید 19، چالش ها و موانع واکسیناسیون کووید 19 در ایران، نابرابری ها در پاندمی کووید 19 و چالش های سلامت اجتماعی در کووید 19 »  انتخاب، و اعضای پنل ها تعیین شدند.


 



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور



 

  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 20950
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: