• 1401/06/29 - 09:35
  • - تعداد بازدید: 240
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

نشست دبیرخانه شورایعالی سلامت در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد

نشست کارگروه توانبخشی دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی امروز (دوشنبه) با حضور دکتر محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت، دکتر محمدتقی جغتایی دبیر کارگروه توانبخشی دبیرخانه شورایعالی سلامت، و دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در سالن حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد

 










   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در این نشست که دکتر رایگانی رئیس انجمن طب فیزیکی و توانبخشی، نمایندگان سازمان بیمه سلامت و انجمن کاردرمانی ایران، دکتر مسعود فلاحی معاون تحقیقات و دکتر فریدون لایقی معاون درمان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر سیدعلی حسینی عضو هیات رئیسه و دکتر شیرازی خواه عضو هیات علمی این دانشگاه و جمعی از کارشناسان دبیرخانه شورایعالی سلامت نیز شرکت داشتند، بخش هایی از پیش نویس سند ملی توانبخشی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.


    دکتر محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت، طی سخنانی در این نشست گفت: از حدود شش ماه پیش این کارگروه، پیش نویس سند ملی توانبخشی را مورد بررسی و تبادل نظر قرار داده و ان شاالله تا مهرماه آماده خواهد شد تا در دومین اجلاس شورایعالی سلامت که هر سه ماه یکبار برگزار می شود، مطرح شود.


    وی تاکید کرد که فعلا می توان کمیته ای را برای راهبری سند ملی توانبخشی، در دبیرخانه شورایعالی سلامت فعال کرد تا سازمان و یا مرکزی زیر نظر مستقیم وزارت بهداشت برای سیاستگذاری توانبخشی و راهبری سند ملی، تشکیل شود.


    دکتر شیرازی خواه عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، تشکیلاتی را که در پیش نویس سند ملی توانبخشی برای سیاستگذاری توانبخشی پیش بینی شده است، و پیشنهادهای مربوط به سازمان های عضو این تشکیلات را در سه بخش (اعضای اصلی، همکاران و پشتیبانان) مطرح کرد که مورد تبادل نظر شرکت کنندگان در این نشست قرار گرفت.


    براساس نظر جمع اعضای این کارگروه، خدمتی که 30 میلیون مخاطب در کشور دارد و علاوه بر آن مصدومان حوادث ترافیکی و جاده ای را نیز شامل می شود، آنقدر گسترده و تاثیرگذار است که باید ساختاری زیر نظر مستقیم حوزه وزارت بهداشت داشته باشد.


    پس از اعلام  نظر شرکت کنندگان در خصوص موارد مطرح شده، این کارگروه به اتفاق آراء، بر « تشکیل کمیته تدوین و راهبری سند ملی توانبخشی زیر نظر شورایعالی سلامت » و « راه اندازی مرکز یا سازمان ملی توانبخشی و سلامت اجتماعی زیر نظر مستقیم حوزه وزارتی (بهداشت) » تاکید کرده و مورد تصویب قرار داد.


    در ادامه، « سازمان های عضو کمیته تدوین و راهبری سند ملی توانبخشی، سایر دستگاه های همکار این کمیته و سازمان ها و نهادهای پشتیبان کمیته » ، با نظر اعضای شرکت کننده در این نشست، مشخص شدند.


انتهای پیام/


 







  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 23789
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: