• 1398/04/09 - 10:36
  • - تعداد بازدید: 452
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

مهمترین رویداد علمی منطقه در حوزه سلامت در حوادث و بلایا، با مشارکت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد

نهمین کنگره بین المللی " سلامت در حوادث و بلایا " پس از دو سال تلاش چشمگیر گروههای متعدد علمی و اجرایی، در روز شنبه مورخ ۲۵ خرداد ماه ۱۳۹۸ در محل مرکز همایش های بین المللی رازی به صورت رسمی آغاز به کار کرد.


گزارش از: گروه آموزشی و مرکز تحقیقات " سلامت در حوادث و بلایا "



   این کنگره با برگزاری بیش از ۵۰ پانل تخصصی، مشارکت بیش از ۴۰۰ نفر از اعضای هیات علمی و دانشجویان دکتری تخصصی رشته های مرتبط در دانشگاههای علوم پزشکی و غیر پزشکی و نیز با حضور بیش از دوهزار شرکت کننده، به مدت سه روز به فعالیت خود ادامه داد.



  بخش اجرایی کنگره توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی و بخش علمی توسط جامعه دانشگاهی بویژه گروههای آموزشی سلامت در حوادث و بلایا در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برنامه ریزی و اداره شد.


   دکتر "حمید رضا خانکه" مدیر گروه آموزشی و رییس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بعنوان دبیرعلمی این کنگره در مراسم افتتاحیه با اشاره به اینکه این کنگره بزرگترین رویداد علمی منطقه در حوزه سلامت در حوادث و بلایا می باشد، گفت: دبیرخانه علمی در انتخاب شعار و محورهای کنگره، اسناد بالادستی ملی و بین المللی و بویژه نیاز امروز کشور را مدنظر قرار داده و با محوریت شعار کنگره با عنوان "حاکمیت خطر بلایا" تلاش کرده است گامی بلند به سوی ارتقای سطح علمی، تبادل دانش متخصصان و اندیشمندان این حوزه و فراهم ساختن زمینه پاسخ به نیازهای کشور مبتنی بر یافته های علمی و پژوهشی بردارد.


   وی در مراسم هم اندیشی علمی که یک شب پیش از آغاز به کار کنگره با حضور جمعی از مسوولان از جمله رییس سازمان مدیریت بحران کشور و رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد، بابت حمایت های بی دریغ دکتر امیرمسعود عرب ریاست دانشگاه از فعالیت های گروه و مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایای دانشگاه طی ۱/۵ سال اخیر سپاسگزاری کرد.


   گفتنی است، اعضای هیات علمی گروه سلامت در حوادث و بلایا و سایر گروههای آموزشی مرتبط در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و نیز دانشجویان دکتری سلامت در بلایا و فوریت ها طی یک سال گذشته در بخش های علمی و اجرایی کنگره مشارکت فعالی داشتند و  در موضوعات متنوعی از جمله تغییرات اقلیم، سلامت، ایمنی و توسعه پایدار، مدیریت، آمادگی و مشارکت اجتماعی، امداد و پاسخ سلامت، بازیابی و سلامت روانی- اجتماعی، سلامت در حوادث ترافیکی، پدافند غیر عامل و طب نظامی، بهداشت و سلامت باروری در بلایا و ... با ارائه مقالات علمی پژوهشی، تازه ترین یافته ها را در موضوعات مرتبط به بحث و تبادل نظر گذاشتند.


   برگزاری کارگاههای علمی - تخصصی در موضوعات مرتبط از دیگر تلاش های مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایای این دانشگاه در حاشیه کنگره نهم بود که عمدتا با همکاری سایر دانشگاههای علوم پزشکی برگزار شد.


   همچنین، شناسایی خبرگان حوزه تخصصی سلامت در حوادث و بلایا در دانشگاههای خارجی، سازمان های بین المللی و آژانس های وابسته به سازمان ملل متحد و دعوت از ایشان به منظور حضور و مشارکت فعالانه در این کنگره بین المللی انجام شد. در همین راستا، با همکاری حوزه بین الملل دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به منظور انجام اقدامات رسمی و قانونی، شرایط حضور و مشارکت تعدادی از چهره های شاخص این حوزه در عرصه بین المللی فراهم گردید.


   شایان ذکر است این کنگره از سال ۱۳۸۲ تاکنون بصورت دو سالانه در کشور برگزار شده و دستاوردهای ارزشمندی را برای کشور به ارمغان آورده است که از آن جمله می توان به قانون تأسیس سازمان مدیریت بحران کشور و راه اندازی دوره دکتری سلامت در حوادث و بلایا اشاره کرد.


   از دستاوردهای غیرملموس ولی بسیار بااهمیت این کنگره می‌توان گردهم آمدن اکثریت قریب به اتفاق خبرگان، اندیشمندان، دانشگاهیان و صاحبان دانش و تجربه حوزه سلامت در حوادث و بلایا، حول محور بسیج جامعه پزشکی را مورد توجه قرار داد.


انتهای پیام/


تهیه گزارش: الهام رجبی



 


 

  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 14700
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: