• 1399/07/20 - 09:00
  • - تعداد بازدید: 362
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

مقدمات همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با مرکز توانبخشی ولیعصر (عج) فراهم شد

مسئولان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مرکز توانبخشی ولیعصر (عج) ضمن دیدار و برگزاری نشست مشترک در این دانشگاه، مقدمات همکاری دو مرکز علمی و اجرایی حوزه توانبخشی را در راستای پیشبرد و توسعه فناوری های این حوزه فراهم کردند.



   به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از دفتر فناوری سلامت دانشگاه، در ابتدای این دیدار که با حضور روسا و مدیران دو طرف برگزار شد، مسئولان مرکز توانبخشی ولیعصر به معرفی این مرکز و امکانات آن پرداختند.



   به گفته مسئولان مرکز توانبخشی ولیعصر، فعالیت این مرکز توانبخشی و حمایتی از سال 1371، با هدف ارائه و ارتقای خدمات لازم جهت پیشگیری، کاهش یا رفع مشکلات نوزادان، کودکان و بزرگسالان استثنائی، بهبود وضعیت ایشان و حمایت از آنان، با ظرفیت 50 مددجو  آغاز شد.


    این مرکز که از ابتدا بعنوان یک مرکز آموزشی ویژه معلولان ذهنی تاسیس شده، هم اکنون سالانه بیش از چهار هزار مددجو را تحت پوشش خدمات کلینیکی پزشکی و توانبخشی قرار می دهد و علاوه بر ارائه این خدمات، تا کنون بیش از 4500 مددجو از مزایای اجرای طرحهای « اهدای وسایل کمک توانبخشی » و « ورزش ویژه معلولان » در مرکز ولیعصر استفاده کرده اند.


    در ادامه این نشست که با همکاری دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه برگزار شد، دکتر امیرسالار جعفرپیشه رئیس این دفتر با اشاره به توانایی علمی و تخصصی دانشگاه و همچنین قابلیت های دفتر توسعه فناوری و مرکز رشد دانشگاه، همکاری در ساخت و تولید محصولات توانبخشی مورد نیاز  مرکز توانبخشی ولیعصر را امکانپذیر دانست.


   از سویی، در این نشست و با تبادل نظر مسئولان دانشگاه و مرکز توانبخشی ولیعصر، امکان حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان این دانشگاه برای برگزاری دوره های آموزشی و کارورزی در مرکز ولیعصر که طیف گسترده ای از افراد مبتلا به اختلالات جسمی و ذهنی (همچون فلج مغزی، اتیسم، کم توان ذهنی، و اختلالات یادگیری و...) را تحت پوشش دارد، فراهم شد.


    رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در پایان این نشست، ابراز امیدواری کرد که با همکاری بخش فناوری این دانشگاه بعنوان قطب طراحی و تولید تجهیزات توانبخشی و اندام مصنوعی در کشور و همچنین ، با ارائه خدمات توانبخشی و حوزه های سلامت روانی و اجتماعی از طریق اساتید، کارشناسان و دانشجویان این دانشگاه، گامهای مؤثری در راستای رفع مشکلات جسمی و ذهنی مددجویان و یا کاهش آلام آنان برداشته شود.


   لازم به ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، علاوه بر تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 دانشجو در سه مقطع رشته های تخصصی سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی )، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای نیز مشارکت دارد.


   بخش فناوری و مرکز رشد این دانشگاه، با سه شرکت دانش بنیان و هشت شرکت فناور در زیرمجموعه خود، وظیفه طراحی و تولید تجهیزات پزشکی، توانبخشی و اندام مصنوعی را بعهده  دارد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: حلاج – نعیمی پور



 

  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 17461
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: