• 1401/12/09 - 13:08
  • - تعداد بازدید: 204
  • - تعداد بازدیدکننده: 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

عضو هیات علمی مددکاری اجتماعی، بر ساختار عملیاتی و برنامه ریزی منسجم‌ در حوزه حوادث و بلایا تاکید کرد

عضو هیات علمی گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، تاکید کرد: دوران مداخلات احساسی و بدون برنامه در حوادث و بلایا به پایان رسیده است و نیازمند ساختار عملیاتی، برنامه ریزی منسجم‌ و هماهنگ در حوزه حوادث و بلایا هستیم.



    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر فردین علیپور در نشست تخصصی " مداخلات روانی اجتماعی در حوادث و بلایا با تاکید بر نقش مددکاران اجتماعی " افزود: پیوند بین سازمان های اجرایی و سازمان‌های علمی و دانشگاهی، نکته مهمی در عرصه مداخلات روانی اجتماعی در حوادث و بلایا است، زیرا دیگر دوران مداخلات احساسی و بدون برنامه به پایان رسیده است و باید هوشمندانه و با آگاهی از ساختار های عملیاتی در این عرصه گام برداریم.



    وی اظهارداشت: در مداخلات روانی اجتماعی در حوزه حوادث و بلایا  با ساختار عملیاتی، برنامه ریزی منسجم و هماهنگ، توجه به بافت‌ فرهنگی و زمینه های فرهنگی می توان به یک بازتوانی موفق رسید.


    دکتر علیپور در ادامه، توجه به مسائل فرهنگی اجتماعی، بهره مندی از ظرفیت مردمی و مشارکت های مردمی را برخی از مولفه های یک بازتوانی اجتماعی روانی موفق دانست .


    وی گفت: فرایند بازتوانی روانی اجتماعی یک فرایند کند و پیچیده است و علاوه بر نگاه کوتاه مدت باید نگاه بلند مدت نیز لحاط کنیم و باید تعادلی بین نیازهای روانی اجتماعی مردم حادثه دیده در کوتاه مدت با نیازهای روانی اجتماعی بلندمدت برقرار کنیم .


    وی در پایان ابراز امیدواری کرد، با نشست تخصصی مداخلات روانی اجتماعی در حوادث و بلایا با تاکید بر نقش مددکاران اجتماعی، شاهد جریانات خوبی در این عرصه باشیم.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ



 

  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 25667
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: