• 1401/05/09 - 00:13
  • - تعداد بازدید: 257
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

رئیس دانشگاه: یک میلیارد تومان برای راه اندازی پژوهشکده سلامت روانی، اختصاص داده می شود

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (پنجشنبه) ضمن بازدید سرزده از بیمارستان روانپزشکی رازی، در نشستی با مسئولان این بیمارستان گفت که یک میلیارد تومان برای راه اندازی پژوهشکده علوم رفتاری و سلامت روانی، اختصاص داده می شود.




















    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه با اشاره به لزوم تدوین برنامه تحول مرکز روانپزشکی رازی در کوتاه مدت، میان و درازمدت، افزود: انتظار نیست که ماموریت مرکز روانپزشکی رازی عوض شود، بلکه تنوع و ترکیبی از انواع فعالیت های درمانی، آموزشی و پژوهشی باید در مرکز آموزشی – درمانی رازی انجام شود و راه اندازی پژوهشکده سلامت روانی، می تواند اولین گام در این راستا باشد.


    رئیس دانشگاه تاکید کرد: با توجه به پتانسیل بالای مرکز روانپزشکی رازی بلحاظ وجود متخصصان بنام و رزیدنت های حوزه روان و همچنین بزرگترین فیلد آموزشی در این مرکز، باید ترددها و فعالیت های غیردرمانی در این مرکز افزایش یابد. انواع فعالیت های آموزشی و پژوهشی در این مرکز، می تواند وجهه ای که از گذشته های دور برای روانپزشکی رازی (امین آباد) در اذهان مردم ساخته شده، تغییر بدهد.


   دکتر خانکه با اشاره به لزوم آشنایی هرچه بیشتر اعضای هیات علمی با امکانات این مرکز آموزشی و درمانی، مسئولان بیمارستان روانپزشکی رازی را به ایجاد جاذبه برای اساتید و دانشجویان جهت استفاده هر چه بیشتر از امکانات مرکز رازی ترغیب کرد و به همین منظور، برگزاری تورهای آشنایی برای اعضای هیات علمی و دانشجویان و یا برگزاری کارگاه های آموزشی توانمندسازی هیات علمی در محل این مرکز را پیشنهاد داد.


   رئیس دانشگاه همچنین در بخش دیگری از سخنانش که در جمع رئیس و مدیران مرکز روانپزشکی رازی بیان داشت،  به اختصاص مبلغی برای پشتیبانی مالی از پرسنل این مرکز اشاره کرد و افزود: ما کمبودی بلحاظ اعتبارات نداریم، بلکه افزایش اعتبارات نیز نسبت به سال های گذشته داشتیم، اما متاسفانه اعتبارات تخصیصی را بطور کامل به دانشگاه نمی دهند تا بتوانیم برای اجرای برنامه ها از آن بهره مند بشویم. اما با مبلغی که به تازگی دریافت شده و بخشی از آن به مرکز رازی اختصاص می یابد، ان شاالله تا یک هفته آینده، کارانه های پرسنل مرکز رازی تا ابتدای امسال تسویه می شود.


    وی همچنین در این نشست، از مذاکرات خود با رئیس اورژانس کشور گفت که با حمایت ایشان، از دو دستگاه آمبولانس درخواستی برای مرکز رازی، یک دستگاه آن بزودی تحویل خواهد شد.


    دکتر خانکه همچنین تحویل گرفتن مرکز بیمارستانی ایثار که توسط یکی از نیکوکاران حوزه سلامت ساخته شده را کار بزرگ و مهمی دانست و گفت: این ساختمان از حدود سه یا چهار سال پیش به دلیل پاره ای از مشکلات اجرایی، به مسئولان مرکز روانپزشکی رازی تحویل نشده بود، و رفع این مشکلات بسیار ارزشمند است، چرا که با تحویل آن، می توان سریعا نسبت به تجهیز آن اقدام کرد تا ان شاالله برای شهریور یا مهرماه امسال با حضور وزیر بهداشت مورد بهره برداری قرار بگیرد.


    وی به لزوم افزایش تخت های روانپزشکی و توانبخشی در کشور اشاره کرد و افزود: در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور، مقرر شد که 10 درصد تخت های عمومی، به بیماران روانپزشکی و پنج درصد آنها، به بیماران نیازمند خدمات توانبخشی اختصاص یابد که اگر سازمان بهزیستی در اجرای این طرح مشارکت کرده و موسسات بیمه گر نیز از این خدمات حمایت کنند، این طرح در اقصی نقاط کشور اجرا خواهد شد.


    رئیس دانشگاه سپس با همراهی مسئولان و مدیران روانپزشکی رازی، از مرکز بیمارستانی تازه تاسیس ایثار بازدید کرد و درباره راه های تامین منابع مالی جهت تجهیز این مرکز و امکانات آموزشی و پژوهشی آن، با مسئولان مرکز روانپزشکی رازی صحبت کرد.


    دکتر دارایی مدیر بیمارستان روانپزشکی رازی نیز به نیاز بیماران روانپزشکی و ساکنان منطقه محروم امین آباد به خدمات عمومی پزشکی اشاره کرد و گفت: از طریق دانشگاه علوم پزشکی تهران، درصدد بکارگیری متخصصان رشته های مورد نیاز غیر روانپزشکی هستیم تا در مرکز جدید ایثار، بخشی را به خدمات عمومی پزشکی اختصاص بدهیم و از ارجاع بیماران روانپزشکی بویژه بیماران آسایشگاهی به مراکز درمانی خارج از مرکز رازی که معمولا با مشکلاتی همراه است، بی نیاز شویم. ضمن آنکه ساکنان منطقه نیز در صورت نیاز، به این خدمات دسترسی داشته باشند.


   در ادامه، دکتر خانکه در بازدید از ساختمان آموزشی فارابی که پذیرای جمعی از دانشجویان علوم پزشکی از دانشگاه های دیگر بود، گفت: حتما برنامه هایی برای آشنایی هرچه بیشتر اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با فیلد روانپزشکی رازی اجرا شود تا آمار حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه ما در مرکز روانپزشکی رازی افزایش یابد.


   وی همچنین با بازدید از بخش های بستری جرجانی، چهارغربی، پنج غربی و ابوریحان، از وضعیت بیماران پرسید و در جریان اقدامات انجام شده و برنامه های در دست اجرای بخش های بستری قرار گرفت.


   رئیس دانشگاه در ادامه، ضمن بازدید از سالن پخت غذای مرکز روانپزشکی رازی که قرار است مورد بازسازی قرار بگیرد، از مسئولان بیمارستان خواست تا مطالعه کوهورت از وضعیت تغذیه بیماران روانپزشکی را در برنامه های پژوهشی خود قرار بدهند.


   گفتنی است؛ مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی که در منطقه امین آباد شهر ری واقع شده، بزرگترین و قدیمی ترین مرکز روانپزشکی منطقه خاورمیانه است که تحت پوشش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با بهره گیری از توان تخصصی متخصصان و اساتید دانشگاه و کادری مجرب، انواع اختلالات اعصاب و روان را بصورت سرپایی (کلینیک ها) و بستری در بخش های مختلف، درمان می کند.


   خدمات مشاوره روانشناسی، کاردرمانی، فیزیوتراپی، مددكاري (اعضاي تيم درمان و توانبخشي) و انواع خدمات پاراكلينيكي همچون دندان پزشكي، راديولوژي، آزمايشگاه، نوار قلب، الكتروآنسفالوگرافي، از دیگر خدمات مرکز روانپزشکی رازی است که به مددجويان و بیماران بستری و مراجعان سرپایی ارائه می شود.


انتهای پیام/




تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور





 

  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 23333
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: