• 1399/11/25 - 10:03
  • - تعداد بازدید: 314
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی؛

رئیس دانشگاه: با فعالیت های برجسته آموزشی و پژوهشی، می توانیم رتبه یک را بدست آوریم

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز دوشنبه در نشست هفتگی هیات رئیسه دانشگاه با سرآمد خواندن این دانشگاه در زمینه فعالیت های آموزشی و پژوهشی منحصربفرد، گفت: اگر گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی بخواهند، می توانند با فعالیت های برجسته آموزشی و پژوهشی، رتبه یک دانشگاه های تیپ دو را بدست آورند.



   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر حمیدرضا خانکه با عرض تبریک ایام دهه فجر، به چگونگی وضعیت دانشگاه علوم بهزیستی در آخرین رتبه بندی دانشگاه های تحت نظارت وزارت بهداشت اشاره کرد و افزود: همانطور که در نشست با روسای مراکز تحقیقاتی نیز عنوان شد، باید همکاری و ارتباط تنگاتنگ مراکز تحقیقاتی با گروه های آموزشی ایجاد شود و دانشجویان دکتری از ظرفیت های مراکز تحقیقاتی استفاده کنند.



   وی همچنین با ابراز خشنودی از کاهش آمار مبتلایان به بیماری کرونا  و واکسیناسیون همگانی برعلیه این بیماری در آینده ای نزدیک، گفت: مقرر شده که هفته آینده دکتر خراسانی و دکتر لایقی گزارشی از وضعیت ارائه خدمات توانبخشی در کشور،  جایگاه این حوزه در نظام سلامت و چگونگی استفاده از خدمات توانبخشی در کاهش عوارض بجا مانده از بیماری کرونا در افراد را به اعضای کمیته علمی ستاد ملی کرونا ارائه بدهند.


    دکتر خانکه از ملاقات با نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران گفت که از طریق نمایندگی این سازمان، دو دستگاه پی سی آر به دانشگاه اختصاص داده می شود، ضمن آنکه از طریق طرح شهید سلیمانی، دو دستگاه آمبولانس به مراکز درمانی دانشگاه تحویل خواهد شد.


   وی به معاون آموزشی دانشگاه، تنظیم تفاهم نامه و طرح موارد همکاری با سازمان بهزیستی و دانشگاه تربیت مدرس را یادآوری کرد، ضمن آنکه از معاونت آموزشی خواست تا مدیران بخش های مختلف نسبت به چگونگی حضور کارکنان نظارت داشته باشند و با توجه به گلایه دانشجویان از مشکلات ارتباط گیری با کارشناسان آموزش، رسیدگی به این موضوع را پیگیری نمایند.


   رئیس دانشگاه، توزیع نیروی انسانی در مراکز تحقیقاتی را منطقی و متوازن ندانست، و با توجه به گذشت پنج سال از برنامه فعلی استراتژیک دانشگاه، نگارش برنامه جدید استراتژیک توسط تیمی از اعضای هیات علمی را اعلام کرد که نیاز به همکاری معاونان دانشگاه با این گروه می باشد.


   دریافت سند قطعی مالکیت مرکز روانپزشکی رازی نیز از دیگر موضوع های مورد طرح دکتر خانکه بود که با همکاری فرمانداری شهرستان ری درحال انجام می باشد .


******


   با ورود به دستورجلسه، بحث خرید نرم افزار جدید برای ثبت تمامی اطلاعات مربوط به امور آموزشی اعضای هیات علمی بلحاظ کمی و کیفی، مطرح شد که برای اطمینان از قابلیت این نرم افزار در رفع همه نیازهای پشتیبانی مربوط به آموزش دانشگاه، مقرر شد تا بررسی بیشتر در این زمینه صورت بگیرد و با آگاهی همه جانبه نسبت به عملکرد این نرم افزار، به سمت اجرای مراحل خرید و نصب آن، حرکت شود.


   درخواست دانشجویان برای ایجاد سالن تشریح، از دیگر موارد دستورجلسه بود که تبادل نظر میان اعضای هیات رئیسه، بر این موضوع انجام شد و بررسی بیشتر و همه جانبه در این خصوص به معاونت های آموزشی و توسعه مدیریت سپرده شد.


   در ادامه، مجموعه ای از عملکرد دوسالانه اخیر معاونت درمان ارائه، و مقایسه ای با سالهای گذشته انجام شد، ضمن آنکه خریداری و نوسازی بالغ بر 121 دستگاه تجهیزات پزشکی و توانبخشی برای مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه مطرح شد که بیش از نیمی از آنها، بصورت رایگان و از طریق هیات امنای ارزی وزارت بهداشت انجام شده است.


   دکتر خراسانی همچنین، از کمک های فرمانداری و استانداری تهران برای پشتیبانی از مراکز درمانی دانشگاه تشکر کرد.


   رئیس دانشگاه نیز ضمن تشکر از معاون درمان، از این معاونت خواست تا دریافت سی تی اسکن و تجهیزات آزمایشگاهی را از وزارت بهداشت پیگیری کند.


******


   در ادامه این نشست، دکتر خرم خورشید معاون تحقیقات دانشگاه از احتمال سپرده شدن اجرای نظرسنجی اجتماعی وزارت بهداشت در خصوص واکسن کرونا ، به دانشگاه علوم بهزیستی گفت.


   وی همچنین در مورد سیاست وزارت بهداشت بر مراکز تحقیقاتی کل کشور، اظهار داشت: مقرر شده تا وزارت بهداشت، عملکرد مراکز تحقیقاتی تحت پوشش را مورد بررسی قرار بدهد و در صورت لزوم بعضی از مراکز با یکدیگر تجمیع شوند، چرا که کیفیت فعالیت مراکز تحقیقاتی مدنظر خواهد بود و کمیت آنها اهمیت چندانی نخواهد داشت.


   وی در مورد مراکز تحقیقاتی تحت پوشش دانشگاه نیز گفت: کمیت مراکز تحقیقاتی و همچنین، مجلات منتشره دانشگاه، هیچ ارجحیتی برای دانشگاه ایجاد نمی کند و با توجه به هدف دستیابی به مرجعیت علمی و پژوهشی در حوزه های توانبخشی، سلامت روانی و اجتماعی دانشگاه، فعالیت کیفی و جایگاه هریک از مراکز و مجلات، تعیین کننده ادامه کار آنها خواهد بود.


   معاون تحقیقات دانشگاه افزود: وزارت بهداشت، پیاده سازی الگوی " انستیتو" در دانشگاه ها را مورد تاکید و پیگیری قرار می دهد و با توجه به هدف تشکیل انستیتوها در دانشگاه های علوم پزشکی و تصویب کلیات آن در وزارت بهداشت، این سیاست بصورت آزمایشی در برخی دانشگاه ها اجرا خواهد شد که دانشگاه ما نیز می تواند در این طرح آزمایشی شرکت کند و براساس آن، مراکز تحقیقاتی، گروه های آموزشی، مراکز رشد فناوری و خدماتی دانشگاه می توانند در تشکیلات یک انستیتو دیده شوند و فعالیت های آنها هم راستای یکدیگر پیش بروند.


   دکتر خرم خورشید از رئیس دانشگاه خواست تا این موضوع در جلسه ای خاص و مستقل مورد بررسی و تصمیم گیری نهایی قرار بگیرد که دکتر خانکه با این درخواست موافقت کرد و گفت: گزارش از چگونگی اجرای طرح آماده شود و یک نیروی هیات علمی ضریب K  هم کمک کند و پروپوزال آن تهیه ، و برای وزارت بهداشت ارسال گردد.


   دکتر خانکه تاکید کرد که بعضی از مراکز تحقیقاتی و گروه های آموزشی، دارای فعالیت مشترک و مرتبط با یکدیگر هستند، اما هم اکنون ارتباطی بین آنها مشاهده نمی شود، و اجرای طرح تشکیل انستیتو، می تواند به یکپارچگی و فعالیت های موثر و مشترک آنها کمک کند.


******


   در ادامه این جلسه، دکتر خانکه به فعالیت دکتر صادقی مشاور رئیس دانشگاه برای ایجاد ارتباط موثر و همکاری مشترک با شهرداری تهران در واگذاری محل های بلااستفاده در سطح شهر به دانشگاه علوم بهزیستی اشاره کرد که برای گسترش خدمات دانشگاه قابل تامل و بررسی می باشد.


   همچنین در ادامه، دکتر فلاحی رئیس دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه، گزارشی از ملاقات با خیران بزرگ سلامت و پیشنهاد آنان مبنی بر مدیریت هیات امنایی خیریه رازی بیان کرد، ضمن آنکه گزارش کوتاهی از میزان کمک های جمع آوری شده از طریق خیریه رازی طی یک ماه گذشته ارائه داد.


   رئیس دانشگاه با تشکر از زحمات دکتر فلاحی و خیران که همواره به پشتیبانی مادی و معنوی آنان از مراکز درمانی نیاز است، تاکید کرد که خیریه مرکز روانپزشکی رازی با مدیریت این مجموعه کاملا هماهنگ باشد و مدیریت مرکز رازی نیز با مکاتباتی که با دفتر خیریه انجام می دهد، اولویت های خود در ارتباط با نیازهای مرکز را اعلام کند.


   پایان بخش نشست هیات رئیسه دانشگاه، قرائت قسمتی از وصیت نامه شهید سردار قاسم سلیمانی توسط حجت الاسلام والمسلمین افشاری مسئول نمایندگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه بود که بر تقدس حریم جمهوری اسلامی ایران تاکید شده و حفاظت و حراست از این حریم را بر همگان واجب و ضروری دانسته است.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور



 

  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 18412
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: