• 1401/03/11 - 09:49
  • - تعداد بازدید: 4
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اعلام کرد؛

در بودجه عرصه فناوری، سقف تعیین نمی کنیم / ورود به عرصه فناوری از ضرورت های رشته های دانشگاهی است

دکتر مسعود فلاحی خشکناب معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (دوشنبه) در نشست هم اندیشی حوزه فناوری دانشگاه با گروه و مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه که به همت دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه برگزار شد، اعلام کرد: به لحاظ بودجه ای در عرصه فناوری، سقف تعیین نمی کنیم.




















     به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر فلاحی در جمع اعضای هیات علمی و دانشجویان گروه آموزشی و مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه و جمعی از فناوران که به این نشست دعوت شده بودند، ضمن عرض تبریک به مناسبت دهه ولایت و میلاد حضرت معصومه (س) افزود: با توجه به نامگذاری امسال به عنوان " تولید، دانش‌‌‌بنیان و اشتغال‌‌‌آفرین " از سوی مقام معظم رهبری و اهمیت مباحث فناوری در این عرصه، از لحاظ بودجه ای سقف تعیین نمی کنیم و محققان و فناوران از حمایت کامل برخوردار خواهند شد .


    وی با اشاره به نقش موثر گروه آموزشی ژنتیک در عرصه تحقیقات، از دانشجویان و اعضای هیات علمی گروه و مرکز تحقیقات ژنتیک خواست تا بعنوان‌ یکی از گروه های فعال، تراز اول و موفق، به عرصه فناوری وارد شوند.


    معاون تحقیقات دانشگاه همچنین اظهار داشت: شاهد بهترین پژوهش ها به همت استادان، دانشجویان و مرکز تحقیقات ژنتیک  بوده ایم و در بحث های مختلف، موفقیت های متعدد کسب شده که از افتخارات دانشگاه محسوب می شود و با توجه به این توانمندی، بحثی که در بخش پژوهش دنبال می کنیم، ورود متخصصان و دانشجویان این حوزه به عرصه فناوری است، زیرا در عرصه فعالیت های فناورانه حوزه ژنتیک، نرم افزارهای متعدد مدل پردازی، آرایش ژنی و ... مطرح می باشد .


    وی تصریح کرد که بحث تجهیزات پیشرفته پزشکی مورد مصرف حوزه ژنتیک که اغلب وارداتی است، یخچال های خاص در عرصه تکنولوژی پیشرفته که اغلب وارداتی است، نرم افزارها و کیت های تشخیصی، و استنت های دارویی، از جمله موارد مطرح در عرصه فناوری و موضوعی میان بخشی است که جای کار دارند.


    *****



رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه: اقتصاد مبتنی بر دانش، قابلیت تحریم ندارد 


     رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در ابتدای این نشست، با اشاره به توانمندی اساتید و محققان خبره گروه آموزشی و مرکز تحقیقات ژنتیک و اهمیت فناوری در این حوزه، هدف از برگزاری این نشست را توسعه فعالیت های فناوری در حوزه علوم ژنتیک عنوان کرد.


     دکتر فرهاد طباطبایی قمشه افزود: وقتی که محققان در دانشگاه و مراکز تحقیقاتی بتوانند دستاوردهای تحقیقاتی را به نحوی به جامعه عرضه کنند که موجب رفع نیاز کشور و همچنین، وارد چرخه اقتصادی و سودآوری شود، چنین فرآیندی از جهت دلگرمی و انسجام بین مسائلی که برای عناوین تحقیق انتخاب می کنند، بسیار موثر خواهد بود.


     وی تصریح کرد: علاوه بر ارزش افزوده فناوری در داخل و خارج کشور، اقتصاد مبتنی بر دانش، قابلیت تحریم ندارد و تکنولوژی جدیدی که برای درمان و یا عرصه سلامت با عوارض کمتر، کیفیت بیشتر، در زمان کوتاه تر و اثربخشی بیشتر به جامعه عرضه می شود، خط بطلانی بر موضوع تحریم است و در چنین میدانی، نهایت سهولت حتی از سوی تحریم کنندگان برای بهره مندی از امکانات مهیا خواهد شد.


     رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه با توجه به نامگذاری امسال تحت عنوان " تولید؛ دانش‌‌‌بنیان، اشتغال‌‌‌آفرین " از سوی مقام معظم رهبری بیان داشت: با بحث دانش بنیان و توسعه مباحث فناوری علاوه‌ بر مزیت اقتصادی، می توانیم حکمرانی در کل جهان داشته باشیم.


    دکتر طباطبایی، با اشاره به حضور پروفسور حسین نجم آبادی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه ، دکتر رضا نجفی پور عضو هیات علمی گروه آموزشی دانشگاه و متولیان سابق حوزه فناوری سلامت، دکتر بهادری مدیر فنی شرکت دانش بنیان تریتاژن، مهندس کریمی متخصص هوش مصنوعی و از مدیران مرکز شتابدهی، دکتر علیمحمدی مدیر سامانه پژوهان، جمعی از اعضای هیات علمی و گروهی از دانشجویان این گروه آموزشی، هدف از برگزاری این نشست را شناسایی موانع و چالش های عرصه فناوری ذکر کرد.


    وی تصریح کرد: شناسایی موانع و چالش های عرصه فناوری، میانبر های سودآوری و فروش محصول، نگاه وزارت بهداشت نسبت به بازار محصولات فناورانه، تجربیات راه اندازی و تولید و فروش محصولات فناورانه سلامت محور و ... گام های عملیاتی این عرصه هستند.


   وی افزود: تجارب و نگاه فناوران موفق و حضورشان در این نشست، و بیان موانع پیش روی فناوران، بیانگر این موضوع است که وزارت بهداشت هم باید در تحقق اهداف فناوران در محیطی شفاف گام بردارد و می توان با آگاهی از فراز و فرودهای مسیر فناوری، موفق شد.


   گفتنی است، پرسش و پاسخ دانشجویان و اساتید از فناوران و مدعوین بخش پایانی این نشست بود .


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


 






 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 22716
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: