• 1401/08/11 - 10:05
  • - تعداد بازدید: 209
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
رئیس دانشگاه در اولين نشست هم انديشي کارکنان خانم:

جوانی جمعیت و تعالی خانواده با تعادل بین کار و زندگی زنان حاصل می شود

اولين نشست هم انديشي بانوان دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه درسالن شهيد احدي ساختمان فارابي برگزار شد.









   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی، در جمع کارکنان خانم دانشگاه با اشاره به روایتی از سوی پیامبر گرامی(ص)  که فرمودند، حضرت صدیقه طاهره (س) بهانه خلقت و آفرینش هستند، گفت: بنده با توجه به ارادتی که به حضرت زهرا(س) دارم، همیشه با تسهیلات کارکنان به ویژه  کارکنان خانم که فرزند دارند، موافق هستم. چرا که برای موضوع جوانی جمعیت و تعالی خانواده باید تعادل بین کار و زندگی زنان بوجود بیاید و جامعه سهم خود را در خدمت به این قشر ایفا کند .


   وی افزود: در تربیت فرزندان در کنارعوامل مختلف، نقش کلیدی با مادران است و در جامعه مترقی و توسعه یافته، احترام به زنان، حائز اهمیت می باشد.


   رئیس دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی در ادامه و در پاسخ به مطالبات گوناگون بانوان دانشگاه که توسط خانم فرشته مخبر دزفولی مشاور ریاست دانشگاه در حوزه بانوان، جمع آوری و ارائه شد، افزود: بحث اعتبارات و امکانات رفاهی کارکنان دانشگاه همیشه برای بنده حائز اهمیت بوده و ساعات اضافه کاری کارکنان دانشگاه را به مدیر مربوطه و متناسب با عملکرد کارمند در نظر داشتیم .


   دکتر خانکه گفت: در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی و دانشکده های پزشکی که به میزبانی دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی برگزار شد، دغدغه های اعتبارات با روسا و متولیان وزارت بهداشت مطرح شد.


   وی در خصوص حق عائله مندی برای بانوان مجرد، متأهل و سرپرست خانواده گفت: اگر قانون اجازه دهد در این مورد مشکلی نداریم، در بحث کمک هزینه  بیماران صعب‌العلاج نیز در هیات امنای دانشگاه بمنظور حمایت از بیماران صعب‌العلاج مصوبه و  آیین نامه داریم و مبلغی به این گروه ها پرداخت می شود،  ضمن اینکه بنده در نظر داشتم طی مصوبه ای تمامی کارکنان را مشمول تخفیف در دریافت خدمات درمانی قرار بدهم که گفته شد هیات امنا اختیار اختصاص تخفیف ندارد و با توجه به دغدغه‌ ای که با معاونت درمان مطرح شد، درمانگاه دانشگاه راه اندازی شد تا خدمات مورد نیاز کارکنان ارائه شود و یکی از برنامه های کاری خود را تاسیس بیمارستان عمومی جهت ارائه خدمات درمانی به کارکنان دانشگاه و مراکز تابعه و سایر جامعه می دانم تا کارکنان ما برای دریافت خدمات  MRI، سی تی اسکن و ... در بیمارستان های دیگر معطل نشوند.


   دکتر خانکه در مورد دورکاری ساعتی و روزانه و کاهش ساعات  حضور بانوان تصریح کرد:  نقل قول اشتباهی از بنده شنیده شده که گفته ام اضافه کاری کم شود. اما به این شکل نبوده و گفته شده که دورکاری با نظرموافق معاونت و مدیران و طوری که قانون اجازه داده برای خانم های دارای کودک زیر ۶ سال، از این شرایط استفاده کنند و افراد دورکار که متعهد به پاسخگویی هستند و وظایف محوله را به نحو مطلوب انجام می دهند، با صلاحدید مدیر مربوطه اضافه کاری تا سقف کامل دریافت کنند.


   وی در خصوص افزایش کمک هزینه مهدکودک گفت: به خانم مخبر اختیار داده شده تا مهدکودکی در اطراف دانشگاه را انتخاب کنند و دانشگاه در پرداخت بخشی از هزینه مهدکودک به عنوان کمک هزینه، مشارکت کند و بانوانی که فرزند دار شوند، هدیه ویژه ای از جانب ریاست دانشگاه خواهند داشت.


   دکتر خانکه در پاسخ به مطالبه همکاران خانم درباره سرویس ایاب و ذهاب، افزود:  ایاب و ذهاب دو الگو دارد که یکی قرارداد با سرویس دانشجویان و دیگری تشکیل تعاونی است که در هر دو مورد پیگیری کنید و در صورت امکان مشارکت لازم را خواهیم داشت .


   رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با تاکید بر نگاه خود مبنی بر حمایت همه جانبه از کارکنان دانشگاه و مراقبت از دانشجویان در این مقطع زمانی، همه اساتید، دانشجویان و کارمندان را اعضای یک خانواده‌ دانست .


   در ادامه، فرشته مخبر دزفولی مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان در این نشست حمایت همیشگی رئیس دانشگاه در پیگیری مطالبات کارکنان را ارزشمند خواند و ایجاد فضای تعاملی کارکنان و رئیس دانشگاه را مثمر ثمر عنوان کرد.


    وی همچنین از برگزاری اینگونه نشست ها درآینده با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و سایر مسئولان دانشگاه جهت  پیگیری مطالبات کارکنان خانم خبر داد .


   در این نشست همچنین دکتر طاهره شیرازی خواه عضو هیات علمی دانشگاه طی سخنانی ضمن ابراز خرسندی از حضور رئیس دانشگاه و تشکیل نشست هم انديشي بانوان دانشگاه گفت: طبق شواهد علمی منتشر شده، تعیین کننده های اجتماعی بر سلامت زنان و بانوان، اثر مضاعف دارد و از طرف دیگر جنسیت نیز به عنوان یک تعیین کننده مهم بر سلامت زنان اثرگذاری مشخص دارد .


    وی افزود:  با توجه به اهمیت زنان طبق شواهد علمی، لازم است در سیاستگذاری های کلان به این قشر جامعه به عنوان قشر مولد و دارای مسئولیت های چندگانه نگاه ویژه شود و بسته‌های مکمل و ویژه در قانونگذاری و انواع دستورالعمل ها در نظر گرفته شود.


   دکتر شیرازی خواه مهمترین اقدام پیشنهادی را حمایت از بازنشستگی پیش از موعد کارکنان عنوان کرد و افزود: اجرای این برنامه بر سلامت زنان و خانواده هایشان تاثیر بسیار دارد و منجر به افزایش سلامت روحی و روانی بانوان و در نهایت ارتقای سلامت جامعه خواهد شد.


انتهای پیام/20


 







  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 24302
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: