• 1395/12/07 - 10:20
  • - تعداد بازدید: 622
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

جمعی از سردبیران و دست اندرکاران مجلات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مورد تقدیر قرار گرفتند

جمعی از سردبیران و دست اندرکاران تهیه و انتشار مجلات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی نشستی که با حضورریاست و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد، مورد تقدیر رئیس دانشگاه قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر " حمیدرضا خرم خورشید " رئیس دانشگاه در جمع سردبیران و مسئولان اجرایی هفت مجله تخصصی دانشگاه و پس از ارائه گزارش عملکرد دو سال اخیر بخش نشریات دانشگاه توسط مدیرواحد انتشارات و بیان مسایل ، مشکلات و نظرها و پیشنهادها از سوی سردبیران و مسئولان اجرایی این بخش ، کار سردبیری مجلات علمی را سخت و پرمسئولیت توصیف کرد.

    دکتر خرم خورشید از تمامی سردبیران و همکاران پشتیبانی نشریات دانشگاه تشکر کرد و گفت: با توجه به اینکه هیچ منفعت خاصی در این امور وجود ندارد ، شما عزیزان باید عاشق کارتان باشید تا بتوانید موفق شوید.

   وی به اهمیت فعالیت کادر اجرایی و پشتیبانی این نشریات در معاونت پژوهشی دانشگاه اشاره کرد و افزود: هرچند که کار سردبیران مجلات علمی دانشگاه ، سخت و مهم است ، اما چگونگی فعالیت افرادی که بعنوان کادر اجرایی کار می کنند ، از اهمیت ویژه ای برخوردار است و 50 تا 60 درصد از پیگیری ها که سردبیران فرصت آن را ندارند مربوط به بخش اجرایی و پشتیبانی چاپ و انتشار مقالات علمی و ایندکس کردن آن ، می شود که در حوزه معاونت پژوهشی قرار دارند و خط و مسیر رشد این بخش را مشخص می کنند.

    وی تاکید کرد که معاونت پژوهشی دانشگاه همان انتظاراتی که از سردبیران مجلات دارد ، می بایست از همکاران اجرایی خود در معاونت نیز داشته باشد.

   رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین با اشاره به تجربه خود در همکاری با دو ژورنال تخصصی و علمی ، گفت: هرچه در توان دارید برای ایندکس کردن مجلات بکار بگیرید، چرا که اگر مجله ای ایندکس معتبری را بگیرد ، ورودی مقالات بطور چشمگیری افزایش می یابد و انتخاب بهترین و با کیفیت ترین مقالات از میان مقالات دریافتی ، بمراتب بهتر انجام می شود.

    دکتر خرم خورشید، درباره جذب نیرو جهت همکاری با این بخش اظهارداشت: برای جذب نیرو با مشکلاتی همراه هستیم ولی همچنان هر حمایتی که امکانپذیر باشد ، از این بخش خواهیم داشت .

    وی با اشاره به نظرات برخی از سردبیران که رشد کیفی را بر رشد کمی مجلات ارجح می دانند ، تصریح کرد: درسته که افزایش تعداد مجلات مهم نیست بلکه مهم محتوا و کیفیت آنهاست ، اما دانشگاه ما ، دانشگاهی منحصربفرد است و حیفه که به رشته های خاص این دانشگاه ، در قالب نشریات نپردازیم.

   وی در عین حال افزود: البته اصراری بر نگهداری مجلاتی که مباحث مشترک با دیگر نشریات دارند و رشد لازم را در آنها مشاهده نمی کنیم ، نداریم و در این زمینه باید واقع بین باشیم .

   وی همچنین از سردبیران خواست تا هماهنگی و همکاری بین مجلات ایجاد کنند تا بتوانند به یکدیگر کمک کنند.

    ریاست دانشگاه در پایان سخنانش ، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی ، از زحمات و تلاش " دکتر محمدخانی ، دکتر صحاف ، دکتر اوحدی ، دکتر رفیعی ، دکتر محسنی بندپی ، دکتر عرب ، دکتر خانکه ، دکتر موللی ، آقای حاج باقر و دکتر مساح " قدردانی کرد.

****** 

    دکتر" حمیدرضا خانکه " معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه پیش از سخنان ریاست دانشگاه ، در سخنان کوتاهی از چگونگی سیاستگذاری بخش انتشارات طی دو سه سال اخیر گفت.

    وی گفت که سیاست ها و برنامه ریزی طی این مدت ، به سمت نمایه شدن مجلات بوده است چرا که برای وزارت بهداشت این مساله مهم است ، ضمن آنکه اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی رغبت بیشتری برای همکاری با مجلات پیدا خواهند کرد.

    دکتر خانکه افزود: برغم تلاش همکاران و گروه خانم دکتر موللی ، حاج باقر و دکتر مساح ، متاسفانه مقالات خوب به این مجلات داده نمی شود و داوری با مشکلاتی همراه است ضمن آنکه شرایط نمایه شدن نیز روز به روز سخت تر شده است و دوره های داوری ، خیلی طولانی شده ، ولی سیاستها در جهت نمایه شدن مجلات است .

   وی با اشاره به حمایت های مالی ریاست دانشگاه ، ادامه داد: نمایه شدن مجلات ، مقدماتی لازم داشت که باید شماره های قبلی مجلات بازبینی می شد و سایت انتشارات ، بازنگری و تکمیل می شد و اجرای این امور ، تاکنون سبب طولانی شدن روند کار شد.

    وی همچنین به پرداختی آخر سال برای داوران مقالات اشاره کرد و گفت: تصمیم داریم تا ان شاالله با حمایت ریاست دانشگاه ، پشتیبانی خود را از مجلات تا خردادماه سال آینده ادامه بدهیم و پس از آن ، در مورد مجلات تصمیم گیری داشته باشیم .

    معاون پژوهشی دانشگاه از مجله " جراحی دست " که به همت دکتر لایقی تهیه می شود و مجله " فیزیک درمانی " که بنیان خوبی دارد ، تعریف کرد و ادامه انتشار آنها را اعلام کرد و افزود: عملکرد برخی از مجلات نیز نیاز به بررسی دارد و در صورت لزوم ، آنها را به انجمن های علمی واگذار می کنیم.

    دکتر خانکه ابراز امیدواری کرد که با افتتاح ساختمان جدید در دانشگاه ، بسیاری از امور مربوط به تهیه و انتشار مجلات متمرکز شود.

******

    دکتر " گیتا موللی " مدیر واحد انتشارات دانشگاه نیز در بخشی از این نشست ، گزارش کوتاهی از عملکرد دو سال اخیر واحد انتشارات ارائه داد.

    وی پس از ارائه گزارش خود از تک تک مجلات منتشره دانشگاه ، به عنوان جمع بندی سخنانش ، گفت : طی این مدت ، با تمام توان و با پشتیبانی معاونت پژوهشی دانشگاه ، روی این مجلات کار کردیم و آنچه که سبب شده بود تا مجلات به فکر نمایه شدن نباشند ، تغییر کرد و تفکر سنتی حاکم بر آنها به سمت آماده شدن جهت نمایه شدن پیش رفت .

   وی افزود: خیلی سخت بود و تمام کارهای لازم و شاخص هایی که باید برای نمایه شدن به آنها توجه شود ، برای تک تک مجلات در نظر گرفته شد و الان ، مشکل تنوع بین المللی نویسندگان و بحث داوری را داریم و اگر حمایت از نشریات دانشگاه ، تداوم داشته باشد ، می توانیم بگوییم که ان شاالله سال جدید ، سالی خواهد بود که نشریات ما در زمینه نمایه شدن موفق باشند.

   لازم به ذکر است ، برخی از سردبیران و دست اندرکاران تهیه ، چاپ و انتشار مجلات دانشگاه در بخش دیگری از این نشست ، به ارائه نقطه نظرات خود پرداخته و مسایل و مشکلات مجله مورد نظر را با ریاست دانشگاه در میان گذاشته و پیشنهادهای مربوطه را نیز ارائه دادند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 9906
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: