• 1400/03/31 - 08:37
  • - تعداد بازدید: 244
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:

تقدیر رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از محققان برجسته حوزه ژنتیک

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (شنبه) با همراهی معاون توسعه مدیریت و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه ، ضمن حضور در گروه آموزشی ژنتیک، از دکتر حسین نجم آبادی مدیر گروه و رئیس مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه و دکتر کیمیا کهریزی معاون پژوهشی این مرکز تحقیقاتی، تقدیر کرد.

 










  به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه با اعطای لوح تقدیر و تندیس دانشگاه از خدمات دکتر حسین نجم آبادی در عرصه علمی که سبب انتخاب ایشان به عنوان یکی از 100 محقق برجسته و سرآمد علمی کشور در سال 1400 شده است، قدردانی کرد.



   رئیس دانشگاه همچنین دکتر کیمیا کهریزی را که فعالیت علمی و تخصصی ایشان در حوزه ژنتیک، دستاوردهای ارزشمند علمی را در پی داشته است، مورد تقدیر قرار داد.


   دکتر خانکه طی سخنان کوتاهی در این دیدار، مرکز تحقیقات و گروه آموزشی ژنتیک را الگوی مناسبی از سختکوشی، پشتکار، نظم و توانمندی تخصصی معرفی کرد که بواسطه مدیریت همه جانبه نگر دکتر نجم آبادی، و تلاش مسئولانه دکتر کهریزی و اعضای توانای هیات علمی ژنتیک که بدون تعطیلی حتی در دوران کرونا نیز فعالیت داشتند، دارای جایگاه کشوری و بین المللی شده است.


   وی تصریح کرد که اعضای هیات علمی توانمند و متخصص، دانشگاه را توسعه می دهند و لذا، برای جذب متخصصان جوان برای هیات علمی دانشگاه، باید دقت لازم صورت بگیرد تا دانشگاه با قدرت بیشتر، نقش خود را در عرصه علمی کشور و بین الملل ایفاء نماید.


   دکتر نجم آبادی نیز با اشاره به تیم قوی و یک دست متخصصان شاغل در گروه و مرکز تحقیقات ژنتیک که سبب موفقیت این بخش ها شده است، گزارش کوتاهی از فعالیت 8 ماه گذشته مرکز ایرانوم کشوری (مستقر در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ) و مطالعات این مرکز بر روی ویروس کووید 19 ارائه داد.


   وی افزود: هر ماه نمونه های ویروس از سراسر کشور جمع آوری و مطالعه می شود و نتایج بررسی ها در قالب گزارش ماهانه به وزارت بهداشت ارائه می گردد.


  لازم به ذکر است، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با 23 گروه آموزشی و  9 مرکز تحقیقات تحت نظارت وزارت بهداشت، علاوه بر تعلیم و تربیت حدود یک هزار و 800 دانشجو در سه مقطع رشته های تخصصی سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی ) ، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای نیز مشارکت دارد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور







  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 19461
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: