در راستای برگزاری همایش "فناوری های توانبخشی" اعلام شد؛
بنیاد 15 خرداد، از ایده های نوآورانه و طرح های دانش بنیان در حوزه تولید تجهیزات توانبخشی حمایت می کند
مدیر عامل بنیاد پانزده خرداد، در راستای برگزاری همایش " فناوری های توانبخشی "، اعلام کرد: بنیاد 15 خرداد، با امضای تفاهم نامه همکاری با موسسه دانش بنیان برکت و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، از ایده های نوآورانه و طرح های دانش بنیان در حوزه تولید تجهیزات توانبخشی و خدمات مرتبط با سلامت اجتماعی حمایت می کند.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، اولین جشنواره " فناوری های توانبخشی "، با شعار " فناوری های توانبخشی از بیمارستان تا منزل " در 22 آذرماه امسال همزمان با هفته پژوهش برگزار می شود و فناوران متقاضی شرکت در جشنواره، می توانند تا 15 آبان ماه، آثار خود را بصورت یک فایل ویدئویی (حداکثر سه دقیقه ای) به سایت جشنواره به آدرس https://rtf.uswr.ac.ir ارسال نمایند.
شرکت کنندگان برای ضبط ویدئو مختص جشنواره می توانند به نمونه بارگذاری شده در سایت جشنواره به آدرس rtf@uswr.ac.ir مراجعه نموده و یا با شماره 71732835 – 021 تماس بگیرند و حتما در حین ضبط علاوه بر معرفی کامل خود، عنوان « این اثر جهت ارسال در اولین جشنواره فناوری توانبخشی می باشد » را ذکر نمایند. مهندس حمیدرضا علیان زادگان مدیرعامل بنیاد 15 خرداد، در تشریح اهداف این بنیاد در راستای حمایت از فناوران و نوآوران در تولید محصولات نوآورانه و فناورانه حوزه توانبخشی، گفت: بنیاد 15 خرداد، ضمن آنکه رویکردهای استراتژیک " استفاده از ظرفیت های نوآورانه و فناورانه در اکوسیستم کارآفرینی کشور " را پیگیری می کند، با توجه به هدفگذاری سال، تحت عنوان " تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین"، قدم موثری در « هدایت، حمایت و بهره گیری از ظرفیت های مجموعه های فناور و دانش بنیان در حوزه تولید تجهیزات توانبخشی برمی دارد تا به تقویت تولید این مجموعه ها و تحقق اقتصاد دانش بنیان و حمایت از استعدادها و ظرفیت های جوانان کشور کمک کند. وی افزود: این حمایت ها، در قالب ارائه فضای کاری مناسب، خدمات شتابدهی، حمایت های مالی در توسعه تجاری سازی محصولات و خدمات نوآورانه مرتبط و همچنین سرمایه گذاری بییشتر از طریق ابزارهایی مانند صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر نوآوری های اجتماعی انجام خواهد گرفت. همچنین بر آن هستیم تا از واحدهای فناور که تولیدات دانش بنیان مورد نظر بنیاد را با کیفیت و هزینه مطلوب تولید می نمایند، در قالب خرید تضمینی بخشی از تولیدات و خدمات حمایت نمائیم. مدیرعامل بنیاد 15 خرداد، در حوزه توان یابان و تجهیزات مورد نیاز آنان نیز گفت: این بنیاد، در قالب پویش های مثبت حرکت 1 و 2 در دو سال اخیر، بیش از 10 هزار قلم وسایل کمک توانبخشی از جمله ویلچر، عصا، واکر و سایر اقلام مورد نیاز توانیابان را تهیه و در اختیار جامعه هدف قرار داده است. پیش از این نیز در دوره کرونا، بیش از 40 میلیارد تومان برای تامین دستگاه های ونتیلاتور (تنفس مصنوعی) به بیمارستان های کشور اهدا شده است. مهندس علیان زادگان خاطرنشان کرد که بنیاد پانزده خرداد به عنوان یک نهاد انقلابی که به فرمان و تایید معمار کبیر انقلاب اسلامی در سال 1360 با هدف خدمت به محرومین شکل گرفت، امروز نیز با تایید و تاکید مقام معظم رهبری و در راستای گام دوم انقلاب، به عنوان یک نهاد پیشرو اجتماعی و فرهنگی با باز تعریف ماموریت ها، رسالت خود را خدمت رسانی و محرومیت زدایی در سه حوزه جمعیت و خانواده، سلامت اجتماعی و عمران اجتماعی بنا نهاده است. وی همچنین، " ساخت 15 خوابگاه دانشجویی برای دختران کشور، ارائه تسهیلات و مشوق های مختلف در حوزه فرزندآوری برای دانشجویان و سایر گروه های هدف " را از جمله اقدامات بنیاد در دوره جدید خدمت ذکر کرد. مدیرعامل بنیاد 15 خرداد در پایان این گفت وگو، افزود: این بنیاد، در حوزه سلامت اجتماعی و خدمت رسانی به جوامع هدف، بیش از 20 کار ویژه با رویکرد اجرای برنامه های پیشگیری و غربالگری برای کودکان از جمله " غربالگری بینایی سنجی، اسکلتی حرکتی و استعدادیابی، دندان، شنوایی سنجی " را در برنامه و اجرا دارد. انتهای پیام/ تنظیم خبر: نعیمی پور