سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:
باید ردپایی از " توانبخشی " در سطح پیشگیری داشته باشیم
سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (یکشنبه) در نشست با مدیران گروه های آموزشی و روسای مراکز تحقیقاتی گفت: باید ردپایی از " توانبخشی "، در سطح پیشگیری در حوزه های سلامت جسمی، سلامت اجتماعی و روانی، و اختلالات تکاملی داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر سیدعلی حسینی در جلسه ماموریت دانشگاه در پیشگیری از آسیب های اجتماعی، رشدی، جسمانی و روانی که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه برگزار شد، افزود: پیشگیری از آسیب های فیزیکی، ذهنی، اجتماعی و روانی از موضوعاتی است که دانشگاه میتواند چک لیست هایی را طراحی کند و بصورت اثربخش، وارد موضوع ها شود .
وی افزود: اگر نقش دانشگاه را به عنوان یک دانشگاه ماموریت گرا در حوزه پیشگیری وارد کنیم، می توانیم در حد توان به وزارت بهداشت کمک کنیم، ضمن آنکه می توانیم پیشنهادهای گروه های آموزشی را در قالب بسته های خدمتی، آماده و ارائه نماییم . دکتر حسینی گفت: با توجه به اهمیت توانبخشی، باید ردپایی از توانبخشی را در سطح پیشگیری در حوزه های سلامت جسمی، سلامت اجتماعی و روانی و اختلالات تکاملی داشته باشیم و امیدواریم با عملیاتی نمودن ماموریت های دانشگاه به اهداف دانشگاه برسیم و در سال ۱۴۰۲، گام های خوبی در این راستا برداریم. گفتنی است؛ روسای مراکز تحقیقاتی و مدیران گروه های آموزشی در این نشست، اجرای طرح هایی نظیر " چالش های مراقبتی زنان معلول جسمی نیازمند مراقبت دوران بارداری"، " خانه های سازگار متناسب افراد با معلولیت " که باید استانداردها و الگوهای آنان از سوی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طراحی شود، "بررسی سطح سلامت روان افراد بیکار " به عنوان یک آسیب اجتماعی و همچنین، سیاستگذاری و تدوین گایدلاین های حوزه توانبخشی را پیشنهاد کردند . همچنین شرکت کنندگان در این نشست، « تامین محتوا، آموزش و نظارت در سطح اولیه نظام شبکه بهداشتی از سوی دانشگاه، ادغام خدمات روانپزشکی در سطح مراقبت های بهداشتی اولیه، تاکید بر ادغام خدمات توانبخشی در سطوح اولیه، ارتباط پزشکان با روانپزشکان به عنوان ارائه دهندگان خدمات در سطح پیشگیری و ادغام خدمات روانپزشکی در سطح پیشگیری » را مطرح کردند. انتهای پیام/ تهیه و تنظیم خبر: گلرخ - نعیمی پور