• 1400/06/22 - 07:29
  • - تعداد بازدید: 202
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون تحقیقات دانشگاه در شورای پژوهشی اعلام کرد:

آگاهی اساتید از نظام جدید ارزشیابی وزارت بهداشت بر فعالیت پژوهشی دانشگاه ها، ضروری است

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در شورای پژوهشی که با حضور رئیس دانشگاه، مدیر پژوهش، مدیران مراکز تحقیقاتی و کارشناسان مدیریت پژوهش تشکیل شد، تاکید کرد که آگاهی اعضای هیات علمی از نظام جدید ارزشیابی وزارت بهداشت بر فعالیت علمی و پژوهشی دانشگاه ها، ضروری است.



    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خرم خورشید در پی گزارش کارشناس ارزشیابی دانشگاه از خطاهای کاهش دهنده امتیاز دانشگاه در ارزشیابی فعالیت های پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی در سال 2020 میلادی، افزود: دغدغه اصلی در این خصوص، خطاهای قابل پیشگیری اعضای هیات علمی در ثبت اطلاعات فعالیت های پژوهشی خود در سامانه وزارت بهداشت است.



   دکتر خرم خورشید توضیح داد: تغییرات بسیاری در زمینه شاخص های ارزشیابی و امتیازات مربوط به آنها شده و برخی فعالیت ها مانند ترجمان دانش، به شاخص های ارزشیابی اضافه، و امتیاز برای این بخش قائل شده اند.


   وی تصریح کرد که با هماهنگی مدیر پژوهش و به هر طریق ممکن، باید اساتید با نظام جدید ارزشیابی وزارت بهداشت آشنا شده و چگونگی ثبت دقیق اطلاعات در سامانه را آموزش ببینند، چرا که خیلی از خطاها، قابل پیشگیری است و اگر نسبت به آنها بی توجه باشیم، علاوه بر اینکه امتیازی برای دانشگاه محسوب نمی شود، برای ارتقای پایه و رتبه اساتید هم امتیاز نخواهد داشت.


   دکتر احمد دلبری رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه طی سخنانی، ضمن تشکر بابت حمایت دانشگاه از پروژه های پژوهشی، با توجه به گزارش کارشناس ارزشیابی دانشگاه در مورد خطاهای قابل پیشگیری اعضای هیات علمی دانشگاه که باعث محروم شدن خودشان و دانشگاه از امتیازهای مربوط شده است، گفت: بسیاری از خطاهای گزارش شده، اصلا قابل دفاع نیستند و بنظر می آید که باید بصورت مکتوب، چگونگی ثبت دقیق اطلاعات به اعضای هیات علمی اعلام شود، ضمن آنکه می توان در فرم اولیه مربوط به درخواست حمایت مالی از دانشگاه برای فعالیت پژوهشی، این موضوع مورد تاکید قرار بگیرد.


*****


   دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه در ابتدای این نشست، قرارگرفتن دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در رتبه بندی جهانی دانشگاه ها از سوی تایمز را اعلام کرد و گفت که خوشبختانه مراکز تحقیقاتی خوب کار کردند و امیدوارم  تا در راستای راه اندازی پژوهشکده ها کمک کنند.


   وی همچنین از روسای مراکز تحقیقاتی خواست تا برنامه های خود را ارائه بدهند، ارزشیابی درونی خودشان را انجام داده و ساختار و تشکیلات مراکز را تکمیل و نهایی کنند.


*****


   در ادامه، گزارش عملکرد " فعالیت های کارگروه اخلاق در پژوهش طی شش ماه گذشته " توسط کارشناسان مدیریت پژوهش ارائه شد و دکتر فریبا یادگاری مدیر پژوهش بر دریافت کد IRCT و رعایت آن تاکید کرد.


   وی در مورد فراخوان برای همه گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی جهت اعلام مطالعات کارآزمایی بالینی که در سامانه ثبت کارآزمایی بالینی کشور گذشته نگر محسوب شده اند و قادر به دریافت کد IRCT نمی باشند، توضیح داد.


   دکتر یادگاری، کد IRCT را صرفا یک کد ندانست و افزود: دریافت این کد سبب ارزیابی دقیق می شود.


   دکتر شمشادی معاون آموزشی بیمارستان توانبخشی رفیده، دریافت کد IRCT   را مربوط به بیش از 20 سال پیش دانست و گفت که در کشورهای پیشرفته دنیا، به این بخش توجه می شود و ما نیز باید به دریافت و نقش آن توجه جدی داشته باشیم.


*****


   بخشی از این نشست نیز به بررسی دستورالعمل پایان نامه – طرح تحقیقاتی اختصاص داشت که چگونگی حمایت از طرح های پرهزینه تحقیقاتی را بیان می کرد که دکتر خانکه رئیس دانشگاه، گفت: سیاست اصلی در هدفمندکردن پایان نامه ها و حمایت از همه طرح های تحقیقاتی از طریق همکاری گروه های آموزشی با مراکز تحقیقاتی است و اگر طرح پژوهشی در چارچوب وظایف و اهداف یکی از مراکز تحقیقاتی باشد و مورد حمایت آن مرکز قرار بگیرد، می تواند هم افزایی ایجاد کند، ضمن آنکه مراکزی موفق هستند، که در ارتباط مستقیم و همکاری با گروه های آموزشی باشند.


*****


   در پایان این نشست نیز درخواست تعدادی از مجریان طرح های پژوهشی برای دریافت حمایت مالی از دانشگاه مطرح شد و اعضای شورا با تبادل نظر و بررسی بر روی هریک از طرح ها،  با بعضی از این درخواست ها موافقت کردند.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور



 

  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 20285
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: