بازدید این صفحه : 12574 | بازدیدکنندگان آنلاين : 10
صفحه اصلي > اخبار

اخبار فناوری

استقبال چشمگیر فناوران و متخصصان از پنل ها و کارگاههای اینوتک سلامت ۳

فناوران و متخصصان بسیاری از مباحث و سخنرانی های انجام شده در پنل ها و کارگاه های اینوتک سلامت ۳ که از تاریخ ۱۴ الی ۱۶ تیرماه برگزار شد، استفاده کردند.

دکتر "زهرا صفائی پور" سرپرست کمیته برگزاری اینوتک سلامت ۳ و استادیار دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این باره به خبرنگار وبدای دانشگاه گفت: دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی،  محوریت برگزاری حوزه فناوری تجهیزات پزشکی و توانبخشی را در این رویداد به عهده داشت.

وی افزود: برنامه های این کارگروه شامل سه پنل سخنرانی بود که با حضور متخصصان و اساتید برجسته کشوری در روزهای پنج شنبه و جمعه (۱۴ و ۱۵ تیرماه جاری) برگزار شد.

بگفته وی، پنل " فناوری های نوین پزشکی و توانبخشی " به ریاست دکتر"بهزادی پور" رئیس مرکز تحقیقات فناوری های عصبی هوشمند  "جواد موفقیان" دانشگاه صنعتی شریف برگزار، و مباحثی در زمینه های فناوری های جدید و در حال رشد در حوزه توانبخشی، بومی سازی فناوری و نیازمندی های کشور در بکارگیری فناوری های جدید و تجربیات موفق توسعه فناوری های نوین مطرح شد.

دکتر صفایی پور همچنین از پنل  "سرمایه گذاری و حمایت مالی در حوزه فناوری پزشکی و  فناوری" به ریاست دکتر ساجدی مدیر عامل شرکت شناسا و vc   گروه مالی پاسارگاد گفت که با حضور متولیان حمایت و سرمایه گذاری در حوزه فناوری پزشکی و توانبخشی مانند دکتر "وطن پور" مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت برگزار شد.

وی اظهارداشت: این پنل با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان همراه بود که از چگونگی اخذ مشارکت با سرمایه گذاران خطر پذیر و منابع تامین مالی طرح های فناوری  سئوال کردند.

پنل "استانداردها و مجوزها در حوزه تجهیزات پزشکی و توانبخشی " پنل دیگری بود که دکتر صفایی پور در مورد آن گفت که به ریاست مهندس "وهاب کاشانی" عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با حضور دکتر "کاشف پور" کارشناس مسوول اداره کل تجهیزات پزشکی کشور،  برگزار شد و به پرسش های شرکت کنندگان در زمینه های استانداردهای مورد نیاز جهت تولید و همچنین چالش های پیش روی فناوران جهت اخذ استانداردها و مجوزها پرداخت.

سرپرست کمیته برگزاری اینوتک سلامت ۳، همچنین اضافه کرد که در این رویداد،  کارگاههای آموزشی در زمینه " قوانین شرکت های دانش بنیان،  اصول طراحی مهندسی تجهیزات توانبخشی  و استانداردها" توسط اساتید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و سایر متخصصان برپا شد.

وی در پایان سخنانش یادآوری کرد که در این رویداد، طرح ها و ایده های خلاقانه ارسال شده در زمینه های تجهیزات توانبخشی و پزشکی ، در جلسات منتورینگ با راهنمایی اساتید دانشگاه و با شور و اشتیاق صاحبان ایده از سراسر کشور  مورد تبادل نظر قرار گرفت.

چهارشنبه ٢٠ تير ١٣٩٧ - ٠٨:٣٤ / شماره خبر : ١٢٢٥٠ / تعداد نمایش : 108

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نام :
ايميل :
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:

خروج

صفحه اصلی دانشگاه تماس با ما کتابخانهمراکز درمانی دانشگاه
Copyright © 2009 U.S.W.R - All rights reserved .University of Social Welfare and Rehabilitation Sciences