بازدید این صفحه : 74283 | بازدیدکنندگان آنلاين : 1
پنج شنبه ٠١ آذر ١٣٩٧
  • دومین همایش ملی "کتابداران و اطلاعات سلامت"، ۲۴ آبان ماه در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می شود
    دومین همایش ملی "کتابداران و اطلاعات سلامت"، ۲۴ آبان ماه جاری همزمان با سالروز "کتاب و کتابخوانی"، به همت مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و با همکاری و میزبانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سالن شهید احمدی روشن این دانشگاه برگزار می شود.

• فصلنامه علمی پژوهشی "توانبخشی" دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در پایگاه اطلاعاتی ISI نمایه شد

• حضور چشمگیر شرکتهای دانش بنیان و فناور وابسته به دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در نمایشگاه تجهیزات پزشکی و توانبخشی
    شرکت های دانش بنیان و فناور وابسته به مرکز رشد دانشگاه علوم بهزیستی وتوانبخشی و همچنین شرکت هایی که با هماهنگی و تحت پوشش این دانشگاه طی دو روز ( ۱۳ و ۱۴ مهرماه ) در نمایشگاه تجهیزات پزشکی و توانبخشی در بوستان گفتگو تهران مستقر بودند، با برنامه های متنوع تخصصی و اجرایی ، حضور چشمگیری را به نمایش گذاشتند.

انتصاب دکتر فرهاد آزادی بعنوان سرپرست دفتر تدوین،توسعه وترویج استاندارد
طی ابلاغی از سوی دکتر خدایی اردکانی معاونت تحقیقات وفناوری، دکتر فرهاد آزادی به سمت سرپرست دفترتدوین ،توسعه وترویج استاندارد تعیین شد.
 ٠٨:٣٩ - چهارشنبه ٣٠ آبان ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
انتصاب مهندس رضا وهاب كاشاني بعنوان سرپرست مرکز رشد فن آوری تجهیزات پزشکی و توانبخشی
طی ابلاغی از سوی دکتر عرب رئیس دانشگاه ، مهندس رضا وهاب كاشاني به سمت سرپرست مرکز رشد فن آوری تجهیزات پزشکی و توانبخشی "دفتر مدیریت توسعه فناوری سلامت تعیین شد.
 ٠٨:٣٠ - چهارشنبه ٣٠ آبان ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
واحد ترجمان دانش برگزار می نماید:
نشست تخصصی واحد ترجمان دانش با همکاری مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
واحد ترجمان دانش دانشگاه با همکاری مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دومین نشست از سلسله نشست های تخصصی این واحد را با موضوع" توانبخشی در نظام سلامت" برگزار می نماید.
 ١٤:٤٥ - سه شنبه ٢٢ آبان ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
چگونگی معرفی " پژوهشگر نمونه "
کمیته تحقیقات دانشجویی لیست کارگاه های توانمندسازی پژوهشی نیمه دوم سال ۹۷ را اعلام کرد
معاون جدید توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی منصوب شد