دبیر علمی اولین همایش ملی دانشجویی " مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت " اعلام کرد؛
44 مقاله مرتبط با حوزه "سلامت در حوادث و بلایا"، فردا در همایش دانشجویی این حوزه منتشر می شود
دبیر علمی اولین همایش ملی دانشجویی " مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت " اعلام کرد که 44 مقاله مرتبط با حوزه " سلامت در حوادث و بلایا "، فردا (چهارشنبه) در این همایش ملی دانشجویی، منتشر می شود.
دکتر شکوفه احمدی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: این همایش که اولین رویداد ملی دانشجویی حوزه " سلامت در حوادث و بلایا " کشور می باشد، به مناسبت روز جهانی کاهش خطر حوادث و بلایا (13 اکتبر) توسط مرکز تحقیقات و گروه آموزشی سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و انجمن علمی سلامت در حوادث و بلایا برگزار می شود.
دبیر علمی اولین همایش ملی دانشجویی " مدیریت خطر در حوادث و بلایا در نظام سلامت " افزود: از تعداد 68 مقاله که با کیفیت خوب و گسترده از دانشگاه های مختلف کشور به دبیرخانه این همایش رسید، 44 مقاله توسط هیات داوران پذیرفته شد که شش مقاله به صورت سخنرانی و 38 مقاله به شکل پوستر به شرکت کنندگان همایش ارائه می شود، ضمن آنکه مقرر شده است، مقالات برتر در فصلنامه " سلامت در حوادث و بلایا "، چاپ و منتشر شوند. وی همچنین اظهار داشت که در این همایش، سه پنل تخصصی با عناوین " کاهش خطر در نظام سلامت " ، " توسعه پایدار بر اساس مدیریت خطر " و " تاب آوری در نظام سلامت " و با حضور متخصصان، صاحب نظران و دانشجویان مقطع دکتری سلامت در حوادث و بلایا برگزار می شود. بگفته دکتر احمدی، « نشست صمیمی اعضای بورد (هیات ممتحنه و ارزشیابی) با دانشجویان دکتری و فارغ التحصیلان حوزه سلامت در حوادث و بلایا و پاسخگویی به پرسش های آنان » و « تقدیر از افراد فاخر و پیشکسوتان این حوزه در کشور »، بخش های پایانی این همایش ملی و دانشجویی را تشکیل می دهند. وی با اشاره به اینکه اطلاعات برگزاری همایش در وب سایت کاهش خطر بلایای سازمان ملل (UNDRR) ثبت شده است، گفت: بنابر توصیه سازمان های جهانی و آخرین توصیه که به مناسبت روز جهانی کاهش خطر حوادث و بلایا اعلام شده است، باید شواهد و تجارب علمی این حوزه در نشست های تخصصی به اشتراک گذاشته شود و از این منظر، همایش ملی دانشجویی " مدیریت خطر در حوادث و بلایا در نظام سلامت " فرصت مغتنمی برای آگاهی از تحقیقات انجام شده دانشجویان و محققان این حوزه و تبادل نظر در خصوص آنها می باشد. وی، « فناوری های نوین در حوزه مدیریت خطر، مدیریت خطر و ارتقای تاب آوری نظام سلامت، تجارب و درس آموخته های نظام سلامت در مدیریت خطر، توسعه پایدار مبتنی بر مدیریت خطر، ارتباطات خطر، مدیریت رسانه ها و فضای مجازی و مشارکت جامعه در حاکمیت خطر و حوادث ترافیکی » را به عنوان محورهای اولین همایش ملی دانشجویی " مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت " ذکر کرد. انتهای پیام/ تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور