دبیر علمی دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹، اعلام کرد:
تعداد 132 مقاله از سراسر کشور، در دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹ ارائه می شود
دبیر علمی دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹، امروز یکشنبه اعلام کرد: از ۱۶۰ مقاله رسیده به دبیرخانه دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید 19، تعداد 132 مقاله از سوی اساتید، دانشجویان و پژوهشگران سراسر کشور، به صورت سخنرانی و پوستر، به شرکت کنندگان ارائه می شود .
دکتر محمد ساعتچی عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و دبیر علمی دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹ در گفت و گو با خبرنگار وبدای دانشگاه گفت: به همت رصدخانه اجتماعی کووید ۱۹ و مشارکت اساتید، دانشجویان و پژوهشگران کشور در دومین کنگره رصد اجتماعی کووید ۱۹، شاهد مشارکت بین بخشی محققان و متولیان این عرصه خواهیم بود و با این مهم، راهکار اطلاع رسانی صحیح در بحران ها، مشخص می شود، تا از رواج اطلاعات نادرست در جامعه جلوگیری شود و شاهد ارتقای سلامت روانی و اجتماعی جامعه باشیم.
وی به برگزاری دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹ طی روزهای یکشنبه و دوشنبه ( ۱۵ و ۱۶ آبان ۱۴۰۱) به میزبانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اشاره کرد و افزود: با توجه به اهداف و پنل های طراحی شده برای این کنگره که شامل « پیامدهای روانی - اجتماعی کووید ۱۹، سلامت اجتماعی در دوران کووید ۱۹، سیاست ها، اقدامات و مداخلات اثربخش در دوره اپیدمی کووید ۱۹، درس آموخته های اپیدمی کووید ۱۹ و نظام ارائه اطلاعات و اطلاع رسانی در دوران اپیدمی کووید ۱۹ » می شود، در نهایت، 12 مقاله به عنوان سخنرانی و حدود ۱۲۰ مقاله نیز برای بخش پوستر انتخاب شدند که طی دو روز کنگره، به شرکت کنندگان ارائه می شوند. دکتر ساعتچی با تاکید بر اهمیت دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹، همراهی جامعه با سیاست ها و برنامه ها را زمینه ساز کنترل هر چه بهتر بحران و به حداقل رساندن آسیب ها دانست و با اشاره به نقش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در تامین سلامت روانی و اجتماعی جامعه، دستاوردهای این کنگره را ارزشمند و کاربردی عنوان کرد. وی افزود: از حدود پنج ماه پیش فعالیت ها و اقدامات علمی و اجرایی مربوط به کنگره در رصدخانه اجتماعی کووید ۱۹ با تشکیل کمیته های علمی و اجرایی آغاز شد و با راه اندازی سایت کنگره از خرداد ماه، فراخوان شرکت در این کنگره ملی به صورت مجازی، ارسال فیزیکی پوستر و تهیه نامه رسمی و ارسال آن به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور آغاز شد و دریافت خلاصه مقالات تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ ادامه داشت. دبیر علمی دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹، بیان داشت: خوشبختانه با توجه به اطلاع رسانی خوبی که برای این کنگره صورت گرفت، تعداد ۱۶۰ خلاصه مقاله از اساتید، دانشجویان و پژوهشگران سراسر کشور به دبیرخانه کنگره رسید و پس از اتمام مهلت ارسال آثار، بلافاصله با همکاری داوران برجسته که همگی از اساتید گرانقدر دانشگاههای علوم پزشکی کشور هستند، فرایند داوری خلاصه مقالات آغاز شد و در کوتاهترین زمان ممکن، وضعیت هر یک از مقالات به صورت سخنرانی و یا پوستر مشخص شد و برخی از مقالات نیز که از کیفیت لازم برخوردار نبودند، رد شدند. لازم به ذکر است که در پایان این کنگره دو روزه، با نظر هیات داوران، یک سخنرانی به عنوان سخنران برتر و از میان پوستر های ارائه شده نیز سه پوستر به عنوان پوستر های برتر، انتخاب و معرفی خواهند شد. انتهای پیام/ تهیه و تنظیم خبر: گلرخ- نعیمی پور