• 1399/09/10 - 19:12
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

پیام رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به مناسبت شهادت دانشمند هسته ای کشورمان

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز شنبه با انتشار پیام، شهادت سردار فخری زاده دانشمند هسته ای کشورمان و رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را تبریک و تسلیت گفت.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، متن کامل پیام دکتر حمیدرضا خانکه به این شرح است:

شنیدن خبر شهادت سردار فخری زاده دانشمند هسته ای کشورمان، هر چند که قلب هر دلسوز نظام و انقلاب را بدرد آورد، اما نشان داد که دشمنان با تمام تحریم ها و فشارهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، همچنان از قدم های استوار جوانمردان این سرزمین در هراسند و اینبار نیز مانند همیشه، حوزه علم و دانش، و دفاع را مورد تهاجم قرار دادند، غافل از اینکه سردار سلیمانی ها، تهرانی مقدم ها، ...  و فخری زاده ها در این سرزمین بسیارند و مسیر سبز استقلال و خودکفایی آنقدر هموار است که خللی در حرکت چرخه تولید، توسعه و دستیابی به استقلال ایجاد نمی شود.

این ضایعه بزرگ را به همه دانشگاهیان، بسیجیان جامعه پزشکی، نیروهای انقلابی و مدافعان خاک پاک ایران اسلامی، تبریک و تسلیت عرض می کنم و مطمئنم که اینگونه حرکت های شرم آور، فرزندان این مرز و بوم را در راه روشنی که در پیش دارند، مصمم تر از گذشته خواهد کرد.

دکتر حمیدرضا خانکه

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی