در بازدید سرپرست و روسای گروه های مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت؛
وزارت بهداشت، وضعیت کتابخانه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را مطلوب ارزیابی کرد
سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، روز یکشنبه ضمن بازدید از کتابخانه و واحدهای زیرمجموعه مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و انتشارات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: وضعیت کتابخانه دانشگاه، برغم محدودیت های فضا و نیروی انسانی، مطلوب ارزیابی شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، سرپرست و روسای گروه های مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از بازدید از کتابخانه و واحدهای مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در نشستی با معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، مدیران و کارشناسان واحدهای مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، در مورد چگونگی فعالیت در این واحدها و نیازهای آنها، تبادل نظر کردند.
دکتر فاطمه شیخ شعاعی، سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت طی سخنانی در این نشست، بر ضرورت تعامل مستقیم و مستمر مدیران و همکاران ستاد وزارت بهداشت با واحدهای متناظر در دانشگاههای زیرمجموعه تاکید کرد. وی با اشاره به دیدار نوروزی معاونان و مدیران ستادی با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، و توصیه مقام عالی وزارت بر بازدید های حضوری مستمر از واحدهای متناظر علاوه بر رصد و پایش دانشگاه ها از طریق سامانه ها، افزود: با بازدیدهای حضوری مستمر، هم افزایی و تعامل موثر فراهم می شود. سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت گفت: این مرکز دارای گروه های علم سنجی، ترجمان دانش، کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی، انتشارات کتاب و کمیسیون نشریات بوده و متولی واحدهای ذی ربط در دانشگاه های زیرمجموعه وزارت بهداشت است، لذا در این بازدیدها عملکرد واحدهای متناظر دانشگاهی، مورد ارزیابی و پایش میدانی قرار می گیرد. دکتر شیخ شعاعی، هم چنین بر تدوین برنامه استراتژیک و عملیاتی در مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه ها تاکید کرد. وی افزود: با توجه به گزارشات رسیده از همکاران، وضعیت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در موارد مذکور، خوب به نظر می رسد. وضعیت واحد علم سنجی، ترجمان دانش و ... در حد مطلوب است و بنابر گفته معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، تعداد طرح های تحقیقاتی، اندکی کاهش داشته است که دلیل آن تغییرات به وجود آمده در بودجه و مسائل اقتصادی است که امیدواریم مرتفع شود. وی تصریح کرد: وضعیت کتابخانه های این دانشگاه هم برغم محدودیت های فضا و نیروی انسانی مطلوب ارزیابی شد و مقرر گردید، یکی از بیمارستانهای دانشگاه که فاقد کتابخانه است، در زمینه تخصیص فضا و امکانات لازم کتابخانه ای، اقدام نماید. وی در پایان سخنانش، ابراز امیدواری کرد که با برگزاری نشست و هم افزایی مدیران و کارشناسان در دانشگاه و ستاد وزارت بهداشت، بتوانیم چالش ها و دغدغه ها را رفع نمائیم و بیش از پیش شاهد نتایج بهتر در این حوزه باشیم. انتهای پیام/ تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور