• 1398/12/03 - 09:11
برگزاری « كافه كتاب » در قالب ؛

نشست علمي " سايه زبان بر بالين " در کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد

اولين نشست علمي با عنوان " سايه زبان بر بالين " در قالب کافه کتاب و با حضور اساتيد و دانشجويان در محل كتابخانه مركزي دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد .

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از کتابخانه مرکزی، بنا به پيشنهاد ریاست دانشگاه مبني بر برگزاري نشست هاي علمي در قالب كافه انديشه با حضور دانشجويان و اساتید، این نشست علمی با حضور پروفسور « رضا نيلي پور » استاد پيشكسوت برگزار شد.

پروفسور نیلی پور در این نشست، در خصوص فعاليتهاي علمي - پژوهشي و انتشاراتي خود در قالب يك پنل تخصصي سخنراني کرد  .

براساس این گزارش، دكتر فریبا يادگاري مدير بخش اطلاع رساني پزشكي و ارتباطات به معرفي آزمونهاي اختلالات اكتسابي زبان پرداخت و سپس دكتر نيلي پور، تاريخچه شكل گيري نخستين آزمون زبان پريشي را توضيح داد.

همچنین، دكتر قريشي توضيحاتي در مورد آزمونهاي تكاملي زبان ارائه داد و در ادامه، جلسه با پاسخگويي به پرسشهاي مطرح شده از سوي دانشجويان و اساتيد همراه شد و موضوعاتی مانند " كاربرد باليني آزمون، اهميت تشخيص افتراقي و ارائه مداخله مبتني بر آزمون، مستند سازي امور باليني و پژوهشي " مورد تاكيد قرار گرفت .

همچنين در این نشست، دكتر چابك توضيحاتي در خصوص شيوه هاي نگارش علمي و مستند سازي بيان کرد.

سپس، رئیس كتابخانه مركزي در سخنان کوتاهی، بر برگزاری نشست هاي علمي بعدی با حضور و پيشنهاد اساتيد تمامی گروههاي آموزشي دانشگاه تاکید کرد.

دکتر ظریفیان همچنین از خدمات کارکنان این واحد در پيگيري امور و برگزاري نشست كافه كتاب قدرداني كرد.

گفتنی است، در حاشیه این نشست، تازه هاي كتاب كه در فصل جاري خريداري شد، در معرض بازدید شرکت کنندگان در این کافه کتاب قرار گرفت.

تنظیم خبر: نعیمی پور