• 1398/02/21 - 09:54
براساس گزارش SID-JCR از ارزیابی تمامی نشریات مصوب وزارت بهداشت:

نشریه " توانبخشی " دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی جزو ده نشریه برتر در گروه علوم پزشکی معرفی شد

مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی براساس گزارش SID-JCR از ارزیابی تمامی نشریات مصوب وزارت بهداشت اعلام کرد: نشریه " توانبخشی " دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی جزو ده نشریه علمی و پژوهشی برتر در گروه علوم پزشکی قرار دارد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی، این رتبه بندی براساس گزارش (SID-JCR) از ارزیابی تمامی نشریات مصوب وزارت بهداشت که حداقل سابقه انتشار از دو سال قبل را داشتند، انجام شده است.

طبق گزارش مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی، در این رتبه بندی، از شاخص تاثیر و شاخص آنی  (شاخص‌های استاندارد و بین‌المللی ارزیابی نشریات)، به عنوان معیارهای ارزیابی استفاده شده‌است.

بر این اساس،  ۱۰ نشریه برتر بر اساس شاخص تاثیر (Impact Factor)، به شرح زیر معرفی شده اند.

1. نشریه "IRANIAN JOURNAL OF PEDIATRIC DENTISTRY" به صاحب امتیازی انجمن دندانپزشکی کودکان ایران.

2.  نشریه “JOURNAL OF RESEARCH IN HEALTH SCIENCES (JRHS) “  که صاحب  امتیاز آن دانشگاه علوم پزشکی همدان است.

3.  “UROLOGY JOURNAL” وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.

4.  “IRANIAN JOURNAL OF PSYCHIATRY AND BEHAVIORAL SCIENCES (IJPBS)” به صاحب امتیازی دانشگاه علوم پزشکی مازندران.

5.  نشریه“ARCHIVES OF IRANIAN MEDICINE“ ، صاحب امتیاز این نشریه فرهنگستان علوم پزشکی ایران است.

6. “INTERNATIONAL JOURNAL OF PEDIATRICS”وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد.

7. نشریه “MEDICAL JOURNAL OF THE ISLAMIC REPUBLIC OF  IRAN (MJIRI)”  به صاحب امتیازی دانشگاه علوم پزشکی ایران.

8. ” IRANIAN JOURNAL OF OBSTETRICS, GYNECOLOGY AND INFERTILITY” وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد.

9.  نشریه " توانبخشی " به صاحب امتیازی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی.

10. نشریه "ایمنی و پیشگیری از مصدومیت‌ها"  که به صاحب امتیازی دانشگاه شهید بهشتی منتشر می‌شود.

گفتنی است که در آخرین گزارش استنادی نشریات مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID-JCR)، تعداد ۴۱۵ نشریه‌ دارای رتبه علمی پژوهشی وزارت بهداشت حضور داشتند که از این میان ۲۳۸ عنوان دارای شاخص تاثیر غیر صفر می‌باشند، به عبارت دیگر حدود ۵۷ درصد از این نشریات شاخص تاثیر غیرصفر دارند.

این گزارش همچنین حاکیست، همه‌ی ۱۰ نشریه برتر در جدول شاخص آنی ( Immediacy Index ) انگلیسی زبان هستند  و اکثر آنها در نمایه‌های معتبر بین‌المللی حضور دارند، که این امر به دلیل توجه پایگاه‌های معتبر بین‌المللی به روز آمدی و انتشار به هنگام نشریات است.

براساس نتایج این ارزیابی، دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی و علوم پزشکی مشهد هرکدام با دو نشریه برتر در این رده بندی، از جمله دانشگاه‌های موفق در حوزه نشریات علمی به شمار می‌آیند.

نام نشریه

صاحب امتیاز

سابقه انتشار

IRANIAN JOURNAL OF PEDIATRIC DENTISTRY