• 1397/07/16 - 10:46
انتصاب

معاون جدید توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی منصوب شد

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز دوشنبه طی ابلاغی دکتر احمد دلبری را به سمت معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی منصوب کرد.

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (دوشنبه) طی ابلاغی دکتر " احمد دلبری " را به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، متن کامل ابلاغ دکتر " امیرمسعود عرب " رئیس دانشگاه بشرح ذیل است :

جناب آقای دکتر احمد دلبری
دانشیار محترم دانشگاه

باسلام و احترام؛

باتوجه به تعهد، توانمندی های علمی و تخصصی و تجربیات ارزنده مدیریتی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه منصوب می شوید. اینک که در آستانه آخرین برنامه توسعه از سند چشم انداز ایران ۱۴۰۰ قرار داریم، انتظار می‌رود ضمن انجام کامل شرح وظایف قانونی و سازمانی و برنامه راهبردی مصوب دانشگاه برای تحقق اولویت‌های مشروحه زیر، اقدامات کارا و مؤثری در قالب برنامه‌های عملیاتی به انجام برسد:

1.     توسعه و تقویت امور رفاهی اعضای محترم هیات علمی، کارکنان تلاش‌گر و دانشجویان عزیز؛

2. تقویت کانون بازنشستگان دانشگاه و تکریم همکاران خدوم بازنشسته؛

3. هماهنگی و ارتباط مؤثرتر با وزارت متبوع، سازمان برنامه‌وبودجه و سازمان اداری‌واستخدامی کشور در مسیر دستیابی به اهداف دانشگاه؛

4. برنامه‌ریزی برای بازنگری و ارتقاء ساختار تشکیلاتی دانشگاه و واحدهای تابعه؛

5. استقرار و تقویت نظام بودجه‌ریزی عملیاتی در تمامی مراحل و انجام نظارت‌های سیستمی قبل، حین و بعد از اجرای بودجه سالیانه؛

6. تقویت و اجرای نظام مدیریت مشارکتی به‌منظور تحقق اهداف مندرج در سند چشم انداز دانشگاه؛

7. تقویت نظام گزارش‌های ادواری مبتنی بر عملکرد و شاخص‌های کارایی و اثربخشی;

8. تقویت و توسعه فرهنگ سازمانی مبتنی بر قانون‌مداری، پاسخ‌گویی، شایسته‌سالاری و تکریم همکاران و ارباب رجوع؛

9. انطباق و اجرای دوره‌های آموزشی کارکنان، منطبق با برنامه راهبردی دانشگاه و نظارت کامل بر نحوه اجرای آن؛

10. بهبود کیفیت و اصلاح مستمر فرایندها در جهت سرعت بخشیدن به اجرای برنامه‌های مصوب؛

11. تقویت و استقرار مدیریت کنترل پروژه در اجرای پروژه‌های عمرانی و اهتمام جدی در تکمیل پروژه‌های در دست اقدام؛

12. کمک به توسعه مشارکت‌های مردمی و تقویت تشکل‌های خیرین سلامت در مراکز آموزشی، درمانی و تحقیقاتی تابعه؛

13. استقرار نظام مدیریت دانش، مستندسازی و گزارش‌های ادواری عملکرد دانشگاه؛

14. توسعه و بهبود فضاهای آموزشی، تحقیقاتی، خوابگاهی و درمانی؛

15. توسعه برنامه‌های اتوماسیون اداری و تقویت و بهبود سیستم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مورد نیاز.

امید است با توکل به خداوند بزرگ و با همکاری‌های هدفمند و صمیمانه کلیهٔ معاونین، رؤسای بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و همکاران گرانقدر در انجام ماموریت‌ها و وظایف محوله موفق و موید باشید.

دکتر امیرمسعود عرب لودریچه
سرپرست دانشگاه