• 1397/10/04 - 11:18
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

فناوران ‌برتر دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مورد تقدیر قرار گرفتند

فناوران برتر دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی مراسمی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، از سوی ریاست دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، اعطای تقدیرنامه به این فناوران،  پیرو طرح تقدیر از فناوران برتر دانشگاه توسط "معاونت تحقیقات و فناوری" و بمناسبت هفته پژوهش انجام شده است.

گزارش حاکیست، این فناوران در چهار گروه " عضو هیات علمی فناور برتر، دانشجویان فناور برگزیده، فناور برتر مخاطب محور و پیشرانان فناوری " انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند.

براساس این گزارش، " دکتر امیرسالار جعفرپیشه، دکتر فرهادطباطبایی، دکتر فرخنده بهجتی، دکتر مرتضی فرازی، دکتر گیتا موللی، دکتر روشنک بقایی و دکتر اکبر بیگلریان " بعنوان اعضای هیات علمی فناور ‌برتر معرفی شدند.

" معصومه حیدری و فاطمه ابوترابی " دانشجویان فناور برگزیده و مهندس "رضا وهاب کاشانی" بعنوان فناور برتر مخاطب محور، شناخته شدند.

پیشرانان فناوری نیز " دکتر امیرسالار جعفرپیشه، دکتر فرهاد طباطبایی قمشه، مهندس رضا اسکویی زاده، مهندس رضا وهاب کاشانی، دکتر منیره احمدی بنی، دکتر محسن واحدی، دکتر فرهاد آزادی، دکتر فرهود سعید ارشادی " معرفی شدند که تقدیرنامه ریاست دانشگاه را دریافت کردند.