• 1401/10/04 - 09:30
براساس حکم سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:

سرپرست جدید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی منصوب شد

سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (شنبه) طی حکمی، دکتر حمیدرضا خانکه عضو هیات علمی این دانشگاه را به عنوان « سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه » منصوب کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه، متن کامل حکم دکتر سیدعلی حسینی خطاب به دکتر حمیدرضا خانکه، به این شرح است:

با سلام و احترام

نظر به تجربه، دانش و شايستگي هاي جنابعالي به ‌موجب اين ابلاغ  به‌ عنوان " سرپرست معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه" منصوب مي‌گرديد.

اميد است در سايه الطاف الهي و استفاده بهينه از ظرفيت هاي بالفعل و بالقوه موجود در آن معاونت و بهره گيري از خرد جمعي نيروهاي متخصص و متعهد، حداكثر تلاش و پيگيري لازم را در امور ذيل مبذول فرمائيد.

- استمرار برنامه هاي پژوهشي براساس برنامه راهبردي دانشگاه.

- تلاش در جهت بهبود كمي و كيفي تحقيقات كاربردي محصول محور

- تقويت زير ساخت هاي كتابخانه و جستجوي الكترونيك و توجه ويژه به فرهنگ كتابخواني.

- ساماندهي نشريات و كتب به ويژه توجه به حذف كاغذ و استفاده از قالب ديجيتال.

- تقويت كميته تحقيقات دانشجويي و برگزاري مكرر رخدادها و رقابت هاي تحقيقاتي دانشجويي.

- ارتقاء جايگاه پژوهشي دانشگاه در رتبه بندي هاي ملي و بين المللي با تأكيد بر اخلاق در پژوهش.

- توجه جدي به رشد فن آوري سلامت و تقويت مراكز رشد با تأكيد بر ساخت و توليد محصولات توانبخشي دانش بنيان.

- شناسايي نخبگان جوان و پژوهشگران توانمند در راستاي انجام تحقيقات كاربردي در عرصه هاي توانبخشي، سلامت روان و سلامت اجتماعي.

- تقويت ارتباط برون بخشي با مراكز ذيربط و تلاش در راستاي ارتقاء ارتباط با حوزه صنعت و شركت هاي دانش بنيان.

- پيگيري تشكيل بنياد حاميان علمي پژوهشي دانشگاه با حضور فرهيختگان و نخبگان.

- ساماندهي مراكز تحقيقاتي و تلفيق گروه هاي آموزشي و مراكز تحقيقاتي با ماموريت هاي هم راستا.

- برگزاري دوره‌هاي توانمندسازي براي اعضاي هيات علمي به منظور توجه ويژه به نهادينه شدن فناوري در طرح ها و  پايان نامه ها.

- توليد شواهد و مستندات علمي براي سياستگذاري در عرصه هاي توانبخشي، سلامت روان و سلامت اجتماعي.

- نظارت و پايش مستمر و دوره اي از اقدامات و فعاليت هاي حوزه معاونت تحقيقات و فناوري.

سیدعلی حسینی

سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی