• 1402/02/04 - 09:06
  • - تعداد بازدید: 187
  • - تعداد بازدیدکننده: 29
  • زمان مطالعه : 11 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

رئیس دانشگاه: امسال، اجرای پروژه های جامعه محور، نوآورانه و ماموریت مدار را پیگیری می کنیم

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز دوشنبه در اولین جلسه امسال هیات رئیسه، با بیان انتظارات و اولویت های دانشگاه در سالجاری، گفت: اجرای پروژه های جامعه محور، نوآورانه و ماموریت مدار را در سال جدید پیگیری می کنیم.




















      به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر سیدعلی حسینی رئیس دانشگاه در ابتدای این نشست، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای خانواده دانشگاه، در خصوص انتظارات از هیات رئیسه و اولویت های دانشگاه، اظهار داشت: باید در سال جاری با معاونت های تخصصی وزارت بهداشت، تعامل بیشتر داشته باشیم و این ارتباط و پیگیری های مستمر در تخصیص اعتبارات، تامین نیروی انسانی، دریافت سهمیه ها و پیشبرد برنامه ها، تاثیرگذار است.



    وی افزود: در سال ۱۴۰۲، برنامه و چارچوب مشخصی در نظر داریم و باید اقدامات را درون سیستم، اطلاع رسانی کنیم و با هماهنگی روابط عمومی، انعکاس فعالیت ها و اقدامات، انجام شود.


    وی با تاکید بر لزوم اصلاح برخی از فرایندها، گفت: مدیران، فرایندها را انعکاس دهند، تا ارباب رجوع اعم از استادان و دانشجویان، با سهولت کار را پیش ببرند.


    دکتر حسینی اظهار داشت: مشارکت بین بخش های گوناگون و معاونت ها کمک کننده است، بعنوان مثال مشارکت معاونت های آموزش و تحقیقات در کنار یکدیگر، مشارکت و هماهنگی معاونت های درمان و آموزش با هم و... خیلی مهم است و می تواند به ارتقای دانشگاه کمک کند.


    رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: در خصوص ارتقای دانشگاه در سطوح گوناگون، تلاش لازم را داریم، اما امیدواریم در فرصت باقیمانده، با ثبت فعالیت های انجام شده، مستندات و شاخص های بارگذاری نشده جهت پایش برنامه عملیاتی دانشگاه، شاهد ارتقای رتبه دانشگاه در بخش های مختلف باشیم.


    وی بر تکریم ارباب رجوع از سوی بدنه دانشگاه در حوزه های گوناگون تاکید کرد  و در ادامه، به انتظارات و اولویت های دانشگاه در سال جاری پرداخت.


   دکتر حسینی درخصوص اولویت های حوزه تحقیقات و فناوری گفت:  طرح های اثرگذار، خیلی برای دانشگاه امتیاز آور بوده و جای تقدیر دارد، و لذا، اجرای پروژه های جامعه محور، نوآورانه و فناورانه که ما را به مرجعیت می رساند و ماموریت مداری ما را توسعه می دهد، پیگیری می کنیم.  


    وی در این ارتباط افزود: در حوزه فناوری باید متمرکز شویم، جذب گرنت همیشه مهم بوده و در دستور کار قرار دارد، راه اندازی پژوهشکده در اولویت برنامه های سال جاری دانشگاه است و بحث ارتقای جایگاه و رشد پژوهشی، موضوع مهمی محسوب می شود.


    دکتر حسینی با اشاره به اولویت های معاونت آموزشی دانشگاه اظهار داشت: ارتقای جایگاه استادان، فعالسازی دانشکده ها، راه اندازی رشته های بین رشته ای، برنامه ریزی جهت افزایش تعداد دانشجویان، آموزش مجازی، تجهیز مرکز آزمون، توجه به طرح درس، کوریکولوم، نظارت و توانمندسازي استادان، حرکت به سمت فناوری های نوین آموزشی، تجهیز Skills lab و بهره مندی  آموزش و پژوهش خیلی مهم است و باید در معاونت آموزشی مورد توجه قرار بگیرد.


   وی افزود: کارورزی و تکالیف دانشجویان بویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی یکی از دغدغه‌های بنده است و باید دانشجویان به طور گسترده در گروه های آموزشی حضور داشته باشند و با کمک اساتید،  برنامه و تکالیف دانشجویان، گسترش یابد .


    رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در بخش دیگری از سخنانش، ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند دکتر خانجانی معاون سابق فرهنگی دانشجویی دانشگاه و تشکر از دکتر فرزین نیا برای قبول این مسئولیت، اظهارداشت: حوزه فرهنگی و دانشجویی باید مورد عنایت همه معاونت ها قرار بگیرد و مهندسی فرهنگی با مشارکت دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی دانشگاه پیگیری شود و از فرصت تابستان، برای برنامه ریزی جهت سال جدید تحصیلی استفاده گردد.


    دکتر حسینی، جلب مشارکت دانشجویان در کارهای علمی - فرهنگی، توجه به اوقات فراغت دانشجویان، امیدآفرینی و نشاط دانشجویی، و همچنین نظارت بر مرکز مشاوره دانشجویی را از دیگر اولویت های معاونت فرهنگی - دانشجویی در سال جاری عنوان کرد.


    وی گفت: ازدواج جوانان، مساله ای جدی است و  امیدواریم با هماهنگی هایی که با معاونت های متناظر در وزارت بهداشت، دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و سایر مجموعه ها نظیر بنیاد ۱۵ خرداد انجام می شود، امکانات دانشگاه در این بخش گسترش یابد و شاهد ترویج امر ازدواج در میان دانشجویان باشیم.


    رئیس دانشگاه در خصوص اولویت های حوزه معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه نیز گفت: تلاش های خوبی در این حوزه انجام شده، اما لازم است، کارگروه درآمدزایی با حضور رئیس بیمارستان ها و مدیران معاونت های درمان و توسعه مدیریت تشکیل شود تا شاهد افزایش درآمدها و کاهش هزینه‌ها باشیم. سال گذشته، سال خوبی بود اما هرچه درآمدهای اختصاصی افزایش یابد، دست مدیران برای اجرای برنامه های فرهنگی و حمایت از کارکنان، بازتر خواهد بود .


    دکتر حسینی خواستار اهتمام بیشتر در راه اندازی کلینیک یافت آباد و مرکز ایثار با مشارکت دبیرخانه مشارکت های اجتماعی شد، ضمن آنکه بر انعکاس بازخوردهای معاونت درمان از چگونگی کارورزی ها و حضور اعضای هیات علمی در جهت ارتقای این بخش تاکید کرد.


    وی در ادامه، با اشاره به اولویت های معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی در سالجاری گفت: این معاونت عملکرد مطلوبی در سال 1401 و به ویژه در ماه های پایانی سال گذشته داشت و امیدواریم با فعالسازی کمیته درآمدها و کاهش هزینه‌ها از قبیل کاهش انرژی در تابستان، اتمام پروژه های نیمه تمام داخل دانشگاه، تجهیز مراکز تابعه در صورت نیاز، فعالسازی دائمی کمیته نیروی انسانی، توجه به تشکیلات دانشگاه و مراکز تابعه، جذب، نگهداری و ساماندهی نیروی انساني در ستاد و مراکز تابعه با همکاری معاونت های دیگر، به حمایت هر چه بیشتر از مجموعه دانشگاه کمک شود.


    وی، خدمات رفاهی برای کارکنان را از دیگر مباحث مهم و مورد توجه همکاران خواند و افزود: امیدوارم با فعالیت بیشتر کمیته رفاهی کارکنان و پیگیری مطالبات و پیشنهادهای آنان، شاهد حمایت های بیشتر از این گروه باشیم .


    وی همچنین درباره اولویت های بخش بین الملل دانشگاه نیز اظهار داشت: برآنیم تا  با بررسی وضعیت دانشجویان بین الملل، درجهت فرایند بین الملل سازی این دانشگاه و معرفی هرچه بیشتر و بهتر دانشگاه، گام برداریم .


    رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در خصوص برنامه های دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه نیز ابراز امیدواری کرد که این بخش فعال تر شود و فرایندهای مربوط به مشارکت خیرین، توسعه مشارکت های اجتماعی، توسعه فعالیت دفاتر خیریه ستاد دانشگاه و مراکز تابعه با تاکید بر دو بیمارستان توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی تقویت شود، چرا که این مشارکت ها بخصوص برای بیمارستان روانپزشکی رازی بسیار کمک کننده خواهد بود.


   دکتر حسینی افزود: باید نسبت به برنامه های واحد بازرسی دانشگاه توجه جدی داشته باشیم، بازدید مستمر از بخش های مختلف ستاد و مراکز تابعه، ارزیابی میزان رضایت ارباب رجوع، نظارت مستمر بر عملکرد واحدهای تحت پوشش دانشگاه از دغدغه‌های بنده است و امیدواریم با اهتمام و مشارکت بین بخشی، انعکاس دغدغه های معاونت ها از سوی روابط عمومی دانشگاه، شاهد جریانات خوبی باشیم.


    در ادامه این نشست، دکتر اکبرمیرجانی اقدم مشاور و مسئول دفتر ریاست دانشگاه، به ارائه دستور جلسه پرداخت که ارائه « رویکردهای نوآورانه در اقدامات اثرگذار و جامعه محور (برنامه های سال 1402) » از سوی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، به عنوان اولین دستورجلسه مطرح شد.


    دکتر حمیدرضا خانکه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در بیان این گزارش گفت: ما دو سند بالادستی داریم، سند مرجعیت دانشگاه که در ۷ یا ۸ حوزه تقبل کرده ایم که مرجع باشیم و دوم، برنامه استراتژیک است که این دو در یک راستا قرار دارند. 


    وی با ارائه رویکردهای جدید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، گفت: « پژوهش های جامعه محور و پاسخگو، ماموریت محوری در تحقیقات و فناوری، مرجعیت علمی در حوزه سلامت اجتماعی، توسعه فناوری های حوزه توانبخشی و حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم »، از جمله رویکردهای معاونت تحقیقات و فناوری در سال جدید است.


    معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: خوشبختانه با همکاری رئیس دانشگاه، پژوهشکده سلامت اجتماعی در شورای عالی گسترش آموزش پزشکی وزارت بهداشت مصوب شد و با ابلاغ آن شاهد فعالیت اولین پژوهشکده سلامت اجتماعی هستیم و معاونت تحقیقات و فناوری در راستای ماموریت های دانشگاه گام برمی دارد .


    دکتر خانکه در راستای رویکردهای معاونت تحقیقات، « همکاری در انجام کلان پروژه های مشترک با سازمان ها و دانشگاه های هم ماموریت علوم پزشکی کشور در راستای مرجعیت ارتقای سلامت اجتماعی دانشگاه، اختصاص ۸ کلان پروژه به مراکز تحقیقاتی دانشگاه، یکپارچه سازی گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی هم ماموریت در راستای هم افزایی، کسب موافقت قطعی دو مرکز تحقیقات مدیریت رفاه اجتماعی و سایکوز، راه اندازی پژوهشکده سلامت اجتماعی، راه اندازی آزمایشگاه جامع تحقیقاتی، توسعه زیرساخت‌های انفورماتیک سایت ایرانوم (دیتابیس، سرور، هاردها و...) و بهینه سازی دستگاه های سایت ( NGS و تجهیزات وابسته)» را از برنامه های مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات، عنوان کرد.


    وی در ادامه، « راه اندازی سامانه ثبت بیماری ها (Data Registry) مربوط به اختلالات جسمی و ذهنی (اوتیستیک و...)، توسعه بخش های بالینی مرکز تحقیقات اردکان (مرکز اجرای کوهورت سالمندی) و توسعه آزمایشگاه سالمندی در حوزه اختلالات شناختی دیررس » را از دیگر برنامه های مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات در سال جاری ذکر کرد.


    وی همچنین در راستای رویکردهای جدید معاونت تحقیقات در بخش توسعه فناوری سلامت گفت: « تخصیص اعتبار لازم از معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به صندوق عاملیت دارویی پرشین البرز، استقرار فناوران و شرکت های دانش بنیان، خلاق و هسته های زیرمجموعه دانشگاه در مرکز توسعه فناوری های توانبخشی، برگزاری رویداد روز علم باز در دانشگاه، برگزاری رویداد ایده بازار بصورت مشترک بین دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی و ستاد حوادث و بلایای شهرداری تهران، راه اندازی آزمایشگاه مرجع استاندارد تجهیزات و تکنولوژی های توانبخشی همکار وزارت بهداشت، تکمیل ساختمان نیمه کاره مرکز رشد و آزمایشگاه استاندارد، و ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره ملی فناوری های توانبخشی » از جمله برنامه های مدیریت توسعه فناوری سلامت خواهد بود.


    دکتر خانکه، افزود: « ایجاد پردیس مشترک بین دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و دانشگاه شهید بهشتی، دریافت قرارداد بهره برداری از زمین ۵.۸ هکتاری شرکت مادر تخصصی و ایجاد مرکز توسعه مدیریت بحران والفجر» نیز از دیگر برنامه های اولویت دار مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه است.


    وی، در خصوص برنامه های مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه نیز گفت: « ایجاد فضای مستقل قرائت خانه (۱۶ ساعته) برای کتابخانه مرکزی دانشگاه جهت استفاده دانشجویان و اساتید، ارتقای نمایه مجلات دانشگاه در اسکوپوس، پایمد و آی اس آی، افزایش چاپ کتب تالیفی متناسب کوریکولوم رشته های تخصصی و نیاز بوردهای وزارتخانه، افزایش چاپ کتب (یا فصولی از کتاب) با همکاری ناشران بین المللی به ویژه انتشارات ایندکس شده در اسکوپوس و نهادینه‌سازی ترجمان دانش طرح های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌های دانشجویی تحصیلات تکمیلی »، از برنامه های پیش بینی شده مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی است .


     دکتر خانکه همچنین در پایان این گزارش، به چالش های معاونت تحقیقات و فناوری در پیشبرد اهدافش اشاره کرد و بر مشارکت و همکاری معاونت های دیگر دانشگاه بخصوص معاونت آموزشی در تحقق بسیاری از اهداف و برنامه های معاونت تحقیقات تاکید کرد.


    دکتر حمیدرضا خرم خورشید معاون آموزشی دانشگاه نیز در ادامه و براساس رویکردهای معاونت تحقیقات و فناوری، برگزاری جلسات مشترک مدیران گروه های آموزشی و روسای مراکز تحقیقاتی را در پیشبرد اهداف مشترک و همکاری دو معاونت راهگشا دانست.


    وی همچنین براساس مورد دیگری از دستور این جلسه که مربوط به برگزاری مراسم سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم بود، پیش بینی برگزاری این مراسم در روز 11 اردیبهشت ماه سالجاری و برنامه های مختلف آن را به اطلاع اعضای هیات رئیسه رساند.


    دکتر حسینی در ادامه این نشست، ضمن تقدیر از برنامه های ماموریت محور معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: اعضای هیات رئیسه در تعامل بیشتر با اساتید و دانشجویان باشند و برنامه ها در جهتی پیش برود که با همکاری، همراهی، امید آفرینی و انگیزه بخشی مجموعه دانشگاه، نتایج خوبی حاصل شود و همانند گذشته، حمایت های لازم را نیز از خانواده بزرگ دانشگاه، خواهیم داشت.


   در پایان این نشست، حجت الاسلام و المسلمین محمد افشاری مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در سخنانی، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات خانواده دانشگاه و پیشاپیش عرض تبریک عید سعید فطر، گفت: باید شاکر باشیم که توفیق درک شب های قدر و ماه رمضان که بی نظیرترین ایام در طول سال است را پیدا کردیم.


   وی با اشاره به معنی آیه ۷ سوره مبارکه ابراهیم که " اگر شکرگزاری کنید، (نعمت خود را) بر شما خواهم افزود "، و ضرب المثل " شکر نعمت، نعمتت افزون کند "، اظهار داشت: شاکر بودن، موجب زیاد شدن نعمت می شود و منظور از نعمت، افزایش ظرفیت وجودی ما برای درک معارف الهی است .


    مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه همچنین به نقل از روایتی مبنی بر اینکه " خداوند، نعمت بنده شاکر را افزایش می دهد "، افزود: خدا را شاکریم که ظرفیت بزرگی در عرصه دانشگاه داریم و امیدواریم که خداوند توفیق خدمت را به ما بدهد و  شاکر به خدمت باشیم.


    گفتنی است که در ادامه این نشست، رئیس دانشگاه با همراهی دکتر فرزین نیا معاون فرهنگی – دانشجویی و چند تن از مدیران، از بخش های مختلف این معاونت بازدید کرده و برای همکاران آرزوی موفقیت در سال جدید داشت.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


 







 

  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 25969
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: