• 1397/05/03 - 13:58
رئیس جدید دانشگاه

رئیس جدید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز به کار کرد

دکتر" امیرمسعود عرب لو دریچه " رئیس جدید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز ( دوشنبه ) با برگزاری نشست صمیمی با حضور دکتر " محمد کمالی " و هیات رئیسه این دانشگاه ، آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، این نشست با سخنان دکتر کمالی رئیس سابق و دکتر عرب رئیس جدید دانشگاه و اعضای هیات رئیسه در قدردانی از زحمات دکتر کمالی و آرزوی موفقیت برای دکتر عرب در مسئولیت جدیدشان برگزار شد.

گفتنی است، دکتر"عرب" عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، سابق بر این ، عضویت شورای راهبردی توانبخشی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و همچنین ، مسئولیت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را به عهده داشت.