• 1400/01/24 - 19:11
  • - تعداد بازدید: 325
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

تصویب شیوه نامه دوره مشاهده گری و فرم جدید ترفیع پایه اعضای هیات علمی توسط هیات رئیسه دانشگاه

هیات رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز دوشنبه با برگزاری نشست هفتگی، شیوه نامه دوره مشاهده گری و کلیات فرم جدید ترفیع پایه اعضای هیات علمی را به تصویب رساند.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طی سخنانی در ابتدای این جلسه، از اجرای بخش اول یکی از چهار ماموریت ابلاغی وزیر بهداشت به رصدخانه اجتماعی کووید 19، در خصوص نظرسنجی از مردم برای بررسی میزان مقبولیت و پذیرش واکسن کرونا در جامعه گفت که گزارش اولیه آن مربوط به اجرای این طرح پژوهشی در تهران، آماده و توصیه های علمی و کاربردی آن، جهت اطلاع مقام عالی وزارت بهداشت ارسال شده است.



   رئیس دانشگاه همچنین با اشاره به نشست هیات امناء که روز شنبه برگزار شد، از همه اعضای هیات امناء و اعضای هیات علمی دکترسیدعلی حسینی و دکترمحمد ابراهیم موسوی که در جایگاه عضو هیات امناء دانشگاه، از اهداف دانشگاه حمایت می کنند، تشکر کرد.


   در ادامه، دکتر محمدرضا خدایی معاون آموزشی دانشگاه، به توضیح در مورد شیوه نامه دوره مشاهده گری و فرم جدید ترفیع پایه اعضای هیات علمی پرداخت.


   وی در باره شیوه نامه دوره مشاهده گری گفت که این شیوه نامه هدف همگرایی دانشگاه های تحت پوشش وزارت علوم و دانشگاه های زیرمجموعه وزارت بهداشت را پیگیری می کند و با تفاهم نامه منعقده در این خصوص که به امضای معاونان آموزشی و پژوهشی دو وزارتخانه علوم و بهداشت (چهار امضاء) رسیده است، سه شیوه نامه به همه دانشگاه ها ابلاغ شده است که یکی از آن شیوه نامه ها، شیوه نامه دوره مشاهده گری است.


   معاون آموزشی دانشگاه در همین راستا، به همکاری آموزشی و پژوهشی میان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با دانشگاه تربیت مدرس اشاره کرد که این همکاری از دو طرف، مورد استقبال قرار گرفته و بزودی منجر به عقد تفاهم نامه خواهد شد.


   در ادامه این بخش، دکتر حمیدرضا خرم خورشید معاون تحقیقات دانشگاه در تاکید بر اجرای این شیوه نامه، هدف همگرایی دانشگاه های تحت پوشش دو وزارتخانه علوم و بهداشت را بسیار ارزشمند و راهگشا در بسیاری از تحقیقات کشوری دانست.


   وی افزود: براساس میزان همکاری های بین دو مجموعه، اعتبارات خاص این بخش نیز به معاونت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه های تحت پوشش وزارت بهداشت تعلق می گیرد.


   همچنین با طرح فرم جدید ترفیع پایه اعضای هیات علمی دانشگاه، از سوی معاون آموزشی دانشگاه و توضیحات ایشان در این باره، اعضای هیات رئیسه نظرها و پیشنهادهای مختلف در این خصوص ارائه دادند.


   در نهایت، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه با اشاره به اولویت موضوع کووید در فعالیت های پژوهشی و بویژه با مسئولیت دانشگاه در رصدخانه اجتماعی کووید 19، گفت: فعالیت اعضای هیات علمی در موضوع کووید می تواند امتیاز خاص در ترفیع پایه یک سال آینده آنان داشته باشد و در فرم جدید، موضوعات روز بگونه ای لحاظ شود تا همکاران هیات علمی از مزایای آن در این بخش بهره مند شوند.


   پس از تصویب کلیات مربوط به فرم جدید ترفیع پایه اعضای هیات علمی، دکتر مهرداد فرخی معاون توسعه مدیریت دانشگاه، گزارشی از تشکیل دبیرخانه رصدخانه اجتماعی کووید 19 ارائه داد و گفت: صدور احکام مدیران گروه ها و مراکز تحقیقاتی حوزه سلامت اجتماعی دانشگاه، برخی از اعضای هیات علمی حوزه اجتماعی چهار دانشگاه تهران، شهید بهشتی، علامه طباطبایی و الزهرا ، و مراکز علمی و اجرایی مختلف که مرتبط با سلامت اجتماعی فعالیت می کنند، برای عضویت در دبیرخانه و یا کمیته کشوری این رصدخانه، در حال پیگیری است.


   وی همچنین از تهیه گزارش نظرسنجی در خصوص میزان پذیرش جامعه نسبت به طرح واکسیناسیون کشوری، و ارسال آن برای وزیر محترم بهداشت و مراحل تهیه نقشه راه رصدخانه با همکاری و نظرخواهی از همه متخصصان و صاحبنظران حوزه سلامت اجتماعی کشور گفت.


   در ادامه این نشست، دکتر بیژن خراسانی معاون درمان دانشگاه، گزارشی از میزان واکسن دریافتی که تاکنون انجام شده و چگونگی اولویت بندی همکاران برای دریافت واکسن که طبق پروتکل و دستورالعمل مشترک مراکز درمانی و معاونت درمان انجام می شود، ارائه داد.


   وی همچنین با درخواست برای نوسازی و بهسازی تجهیزات و امکانات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه، گفت: برغم تجهیزاتی که در سال گذشته خریداری و در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه بکار گرفته شد، هنوز این نیاز وجود دارد.


    در پاسخ به این درخواست، ریاست دانشگاه و معاون توسعه مدیریت دانشگاه ضمن حمایت از مراکز درمانی تحت پوشش، بر امکان خریداری تجهیزات مورد نیاز مراکز براساس اولویتی که معاون درمان ارائه می دهد، تاکید کردند.


   دکتر فرخی معاون توسعه دانشگاه، همچنین خریداری تجهیزات و وسایل مورد نیاز گروه های آموزشی را نیز طبق اولویتی که معاون آموزشی تعیین کند، امکانپذیر دانست.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور



 

  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 18908
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: