• 1400/12/23 - 19:35
در سومین جلسه قرارگاه عملیاتی حمایت از سلامت خانواده و جوانی جمعیت تصویب شد؛

تشکیل قرارگاه " جوانی جمعیت " در دانشگاه های علوم پزشکی کشور

سومین جلسه قرارگاه عملیاتی حمایت از سلامت خانواده و جوانی جمعیت، تشکیل قرارگاه " جوانی جمعیت " در دانشگاه های علوم پزشکی کشور را به تصویب رساند.

به گزارش وبدا، مهندس محمد هاشمی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: در سومین جلسه قرارگاه عملیاتی حمایت از سلامت خانواده و جوانی جمعیت که امروز با حضور دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، مسئولان هر یک از کمیته های تشکیل شده، مجموع اقدامات صورت گرفته طی یک هفته اخیر را تشریح کردند.

وی ادامه داد: وزیر بهداشت، پس از استماع اظهارات هر یک از حضار جلسه، دستور تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه های علوم پزشکی کشور را صادر کرد.

مهندس هاشمی تصریح کرد: پس از دستور دکتر عین اللهی با اجماع نظر حضار، رییس، اعضای حقیقی و حقوقی قرارگاه جمعیت در دانشگاه های علوم پزشکی اعلام شدند.

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در پایان عنوان کرد: براساس مصوبه امروز جلسه، رییس دانشگاه علوم پزشکی به عنوان مسئول قرارگاه، معاون بهداشتی به عنوان جانشین و دبیر، معاون درمان، معاون پژوهشی، معاون توسعه، معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون آموزشی، مدیرکل بیمه سلامت استان، مدیر روابط عمومی دانشگاه، مدیر بازرسی دانشگاه، مدیریت سلامت خانواده به عنوان اعضا و همچنین سه نفر از اعضای هیات علمی، صاحب نظران (ترجیحا بانوان) با معرفی معاون بهداشتی و ابلاغ رییس دانشگاه، به عنوان تشکیلات قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه های علوم پزشکی کشور معرفی خواهند شد.

*****

در پی این مصوبه، با حکم معاون بهداشت وزارت بهداشت، سرپرست اداره جوانی جمعيت وزارت بهداشت منصوب شد.

براساس حکم معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ﺩﮐﺘﺮ " ﺻﺎﺑﺮ ﺟﺒﺎﺭﯼ ﻓﺎﺭﻭﺟﯽ " به عنوان سرپرست اداره جوانی جمعيت این وزارت، منصوب شد.

• کد خبر : 22060