• 1398/10/04 - 10:38
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

برگزیدگان پژوهش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سالی که گذشت

برگزیدگان پژوهش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی یک سال اخیر، امروز (دوشنبه) در مراسمی با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اعطای لوح و اهدای هدیه مورد تقدیر قرار گرفتند.

گالری تصاویر

کلیپ روز پژوهش

کلیپ تمبر

مراسم رونمایی تمبر

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در این مراسم که رئیس، معاونان، مسئول نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه، مدیران، کارکنان و پژوهشگران این دانشگاه شرکت داشتند، « دکتر روشنک وامقی و دکتر اصغر دالوندی » بعنوان پژوهشگران پیشکسوت، « دکترحسین نجم آبادی، دکتر کیمیا کهریزی، دکتر احمدعلی محسنی بندپی و دکتر حمیدرضا خانکه » به عنوان پژوهشگران برگزیده هیات علمی دانشگاه معرفی و تقدیر شدند.

براساس همین گزارش، در بخش پژوهشگران جوان « دکتر ابوالفتحی ممتاز، دکتر آفاق علوی، دکتر قائد امینی، دکتر زهره فتاحی » و در بخش پژوهشگران غیرهیات علمی « دکتر امید مساح چولابی و دکتر رباب تیموری » برگزیده و معرفی شدند.

در بخش برگزیدگان کمیته تحقیقات دانشجویی « دکترامید مساح چولابی، دکتر میثم مصلایی، دکترحامد صدیقی، دکتر مریم ترابیان » و در بخش مجری پژوهش های ملی سفارش محور در عرصه سلامت « دکترحسن رفیعی، دکتر حمیدرضا خانکه و دکتر فردین علیپور» معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

در بخش کتاب :  « دکتر میرطاهر موسوی بعنوان مولف کتاب برگزیده، دکتر روشنک وامقی » برای داشتن پرفروش ترین کتاب سال و « دکتر مریم شریفیان ثانی، دکتر میرطاهر موسوی و دکتر عطیه اشتری » بعنوان داوران برگزیده کتاب معرفی و تقدیر شدند.

در بخش فصلنامه های برگزیده : مجله سالمندی به سردبیری « دکتر ابوالفتحی ممتاز »، مجله SJR به سردبیری « دکتر مینا اوحدی » و مجله رفاه اجتماعی به سردبیری « دکتر حسن رفیعی » معرفی و تقدیر شدند.

در بخش داوران برتر نشریات : « دکتر سعید مدنی، دکتر حمیدرضا مختاری نیا، دکتر نسیبه زنجری، دکتر ایمانه عباسی و دکتر شکوفه احمدی » بعنوان داوران برتر نشریات و « مراکز تحقیقاتی رفاه اجتماعی، ژنتیک، سالمندی، سلامت در حوادث و بلایا به ترتیب به ریاست دکتر مروئه وامقی، دکتر حسین نجم آبادی، دکتر احمد دلبری و دکتر حمیدرضا خانکه » بعنوان مراکز برگزیده تحقیقاتی معرفی و تقدیر شدند.

در بخش اساتید همکار تخصصی با معاونت تحقیقات : « دکتر آمنه ستاره فروزان، دکتر فریبا یادگاری، دکتر حمیرا سجادی، دکتر عنایت بخشی، دکتر افسون نودهی مقدم، دکتر طلیعه ظریفیان و دکتر ملیحه صبور » معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

در بخش اساتید جوان همکار تخصصی، « دکتر جرجران شوشتری، دکتر غلامرضا قائد امینی و دکتر مهدی نوروزی » معرفی شدند و « فائزه جغتایی، نیلوفر کاظمی، فردین علیپور » بعنوان همکاران بخش ترجمان دانش، معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.