• 1401/10/21 - 08:21
به همت واحد اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:

انتخاب مجله علمي پژوهشي « توانبخشی »، به عنوان مجله برگزيده جشنواره تحقيقاتی علوم پزشكي رازی

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اعلام کرد: مجله علمی پژوهشی « توانبخشی » به عنوان مجله برگزيده بيست و هشتمين جشنواره تحقيقاتی علوم پزشكي رازی انتخاب و معرفی شد.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر عطیه اشتری افزود: هدف مجله توانبخشی، انتشار مهمترين و با كيفيت‌ترين موضوعات علمي و بالينی از آخرين پيشرفت ها، دستاوردها و مطالعات پژوهشی و علمی است .

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اظهار داشت: جشنوارهٔ رازی، معتبرترين جشنواره در زمينهٔ علوم پزشكی در ايران است و همه ساله به منظور تجليل از محققين برجسته ايرانی در داخل و خارج از کشور، برگزار می شود.

دکتر اشتری همچنین گفت: از بين مجلات علمی، پژوهشی مصوب علوم پزشكی، در بخش مجلات فارسی، فصلنامه آرشيو توانبخشی، به صاحب امتيازی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، به عنوان مجله برگزيده انتخاب شد.

وی  افزود:  اين مجله  از تابستان 1382  از سوي كميسيون نشريات علوم پزشكی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی حائز رتبه علمی – پژوهشی شناخته شده و  مقالات اين مجله،  از سال ۲۰۰۵ در پايگاه بین المللی    Web of science  نمايه شده است.

تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور