• 1401/05/29 - 08:19
  • - تعداد بازدید: 333
  • - تعداد بازدیدکننده: 21
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

اعلام پشتیبانی رئیس حوزه های علمیه کشور از فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

رئیس حوزه های علمیه سراسر کشور، روز پنجشنبه در دیدار دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با ایشان که در شهر مقدس قم انجام شد، برای حضور در این دانشگاه و پشتیبانی از همکاری های علمی و آموزشی مشترک، اعلام آمادگی کردند.




















    آیت الله اعرافی در این دیدار که جمعی از معاونان دانشگاه نیز حضور داشتند، پس از دریافت گزارشی از فعالیت های علمی، آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، ضمن تشکر از فعالیتهای دانشگاه به ویژه در تبیین نیاز جامعه به خدمات توانبخشی در آینده ای نزدیک، بر ضرورت توجه خاص به این مباحث در برنامه هفتم توسعه کشور تاکید نمودند. 


    ایشان، بررسی جنبه های اخلاقی، فقهی و معرفتی در حوزه های توانبخشی و سلامت اجتماعی را لازم دانستند و گسترش ارتباطات بین المللی با پذیرش دانشجو و برگزاری همایش ها و کارگاه های مشترک برای تبیین توانمندی های کشور در این حوزه ها را پیشنهاد کردند.


   رئیس حوزه های علمیه سراسر کشور در بخش دیگری از سخنانشان، توجه به جذب نخبگان در دانشگاه ها را راهکاری برای استفاده بهینه از ظرفیت عظیم علمی جوانان ذکر کردند.


   آیت الله اعرافی همچنین از ایده ایجاد پژوهشکده سالمندی و دانشکده توانبخشی با مشارکت خیرین و تحت نظارت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در  شهرستان های میبد و اردکان حمایت نمودند.  


*****


   در ابتدای این نشست و پیش از سخنان آیت الله اعرافی، رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ضمن ارایه گزارشی از فعالیت های علمی، آموزشی، پژوهشی و درمانی این دانشگاه، به ضرورت توجه ویژه به مباحث سلامت اجتماعی و توانبخشی با توجه به روند سالمندی جمعیت و تحولات نسل جوان در کشور پرداخت.


   دکتر حمیدرضا خانکه، ایجاد پژوهشکده سلامت سالمندی با مشارکت مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه، مرکز تحقیقات کوهورت سالمندی در اردکان و مرکز تحقیقات ژنتیک میبد را از اولویت های تحقیقاتی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و از ضرورت های کشور دانست.


   وی همچنین، ایجاد دانشکده سلامت اجتماعی را گامی مهم برای ایجاد رشته های مشترک میان حوزه های علوم انسانی و سلامت ذکر کرد.


    در پایان این دیدار نیز به رسم یادبود، نمونه ای از تولیدات و هنر دست مددجویان بیمارستان روانپزشکی رازی که در کارگاه های توانبخشی این مرکز درمانی ساخته شده است، به آیت الله اعرافی تقدیم  شد.


   گفتنی است، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با 23 گروه آموزشی و 8 مرکز تحقیقات تحت نظارت وزارت بهداشت، علاوه بر تعلیم و تربیت نیروی متخصص در رشته های سه حوزه سلامت ( توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روانی)، از طریق مراکز درمانی تابعه از جمله مرکز روانپزشکی رازی و تنها بیمارستان توانبخشی کشور (رفیده)، نسبت به ارائه خدمات مربوط به این سه حیطه فعالیت دانشگاه اقدام می کند.


انتهای پیام/




تنظیم خبر: نعیمی پور





 

  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 23473
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: