• 1397/01/28 - 13:31
نمایشگاه کتاب

آغاز ثبت نام بن‌ کتاب دانشجویی از 30 فروردین ماه

به گزارش ستاد خبری و رسانه‌ای سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، امیرمسعود شهرام‌نیا؛ قائم مقام سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از آغاز ثبت نام بن‌های خرید کتاب دانشجویی و طلاب خبر داد.

به گزارش ستاد خبری و رسانه‌ای سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، امیرمسعود شهرام‌نیا؛ قائم مقام سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از آغاز ثبت نام بن‌های خرید کتاب دانشجویی و طلاب خبر داد و گفت: زمان ثبت نام از روز پنج‌شنبه (30 فروردین ماه) آغاز و تا ساعت 24 یکشنبه (2 اردیبهشت 1397) ادامه خواهد شد.

وی افزود: دانشجویان و طلاب می‌توانند در بازه زمانی ذکر شده از طریق از طریق سامانه ثبت‌نام  بن کارت دانشجویی به آدرس  bon.tibf.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

گفتنی است، سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ 12 تا 22 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.